|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
Να ευχαριστήσω τον Λεοντόκαρδο για την άμεση ανταπόκριση.
Νίκο την παρέλαβα σε ευχαριστώ πολύ και πάλι και καλές γιορτές να έχεις . |
|
|||
|
|||
την εβαλα και εγω σημερα...
Δε μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα με τον τροπο που μπαινει... αν και ειμαι ανθρωπος της πατεντας γενικα, η συγκεκριμενη δεν με ικανοποίησε... στριμωγμενη, αναγκαστικη αλλαγη διαδρομης καλωδίων πόλων, δεν ταιριαζει το παλιό λαμάκι και πρεπει να της φτιάξω καινούριο... Επισης πριν την βαλω πανω μετρησα 12,55 ρευμα. εχει μετρησει κανεις άλλος ? Last edited by Sotos_; 24-12-2010 at 18:58. |
|
|||
|
|||
Βρε.... είπαμε το (+) πίσω από το μαύρο λαμάκι ....
off topic.... Πάλι την έχεις άπλυτη;;;; |
|
|||
|
|||
Παιδιά θέλω για ένα φίλο μια ODYSSEY για BMW K75 750cc του 1989. Ποιά πέρνει και τή τιμή έχει? Νίκο μου μπωρείς να μάθεις?
|
|
|||
|
|||
Mήπως ο φίλος θα έπρεπε να γραφτεί πρώτα στο forum;
|
|
|||
|
|||
Δέν είναι και ιδιέτερα του INTERNET για αυτό μιλάω εκμέρους του εγώ
|
|
|||
|
|||
Όπως έγραψα στο thread με την αγορά ελαστικών, η μπαταρία με πρόδωσε πριν προλάβω να βάλω μπρος για να πάω στον Περιστερά. Άρα λοιπόν πρώτα από όλα μπαταρία και μετά λάστιχα.
Ενδιαφέρομαι και εγώ για μία Odyssey, PC 545 lite, θα στείλω και pm Last edited by clear; 07-01-2011 at 19:18. Λόγος: Διόρθωση στοιχείων |
|
|||
|
|||
Νικο καλημερα!
Σου στελνω πμ με τα στοιχεια μου. Η μπαταρια που χρειαζομαι ειναι η pc 535 για το gs1200 του 2004 που εχω. Για αλλη μια φορα μπραβο για τις ομαδικες!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελπιζω να μη σταματησε η ομαδικη με το νεο ετος.... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Στις 8-1-11 (ημέρα Σάββατο) μου έστειλες το πμ .... Έφυγε σήμερα ...
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |