|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τραγικό δυστύχημα της Ellie στην Αλβανία.
Την ellie δεν ειχαμε την τυχη να την ξερουμε πολυ καιρο αλλα σε κερδιζε απο την πρωτη στιγμη το μπριο της και το ζεστο χαμογελο της. Κριμα και αδικο ο χαμος της θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια της Τεο κουραγιο δεν υπαρχουν λογια ειμαστε συγκλονισμενοι...
|
|
|||
|
|||
Την Έλλη τη γνώρισα μέσα απο το forum. το τελευτάιο χρονικό διάστημα δε την παρακολουθούσαν μέσα απο αυτά που έγραφε και μοιραζομουν μαζί της τον ενθουσιασμό της για το ταξίδι..... Αγωνιουσε, μετραγε ημέρες...... Είναι κρίμα που ο θεός επιλέγει κάποιους ανθρώπους κοντά του τόσο γρήγορα...... Ίσως επειδή πραγματικά ταιριάζουν στον παράδεισο. Καλο ταξίδι Ελλη
|
|
|||
|
|||
Πως γίνεται, εσύ το πιο γλυκό κοριτσάκι της παρέας, να μας κάνεις να πονάμε τόσο πολύ;
Μακάρι να γινότανε ένα θαύμα και για 'σένα. Μας λείπεις, ψυχούλα μου. . . |
|
|||
|
|||
Αναθεμα τα θεματα αυτα, σφιγγετε η καρδιά μας με αυτα τα τραγικά γεγονότα, ας ειναι ευτυχισμένη από εκει επάνω!!!Συλληπητήρια, δεν εχω αλλα λόγια!!!!!
|
|
|||
|
|||
Στους αγγελους παραγκειλα
την εννοια σου να εχουν Μα μου παν πως οι αγγελοι Αγγελους δε προσεχουν Καλο ταξιδι ελλη |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιστροφή...
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιστροφή...
Θοδωρή άγγελε μου κράτα
Αδελφέ μου κουράγιο δύναμη σε όλους σας |
|
|||
|
|||
Δεν μπορω να ξεχασω καθως κινηματογραφουσα την αναχωρηση των group απο το ξενοδοχειο στους Αγιους Σαραντα-σε εκεινη την κατηφορα-το χαμογελο της Ελλης μεσα απο το κρανος.Ελλη εχεις να κανεις πολλες τετοιες ''κατηφορες''στους δρομους του παραδεισου.Καλο σου ταξιδι.
|
|
|||
|
|||
Θοδωρή κουράγιο
Συλληπητήρια στην οικογένειά της. Καλό σου ταξίδι Ελλη..... θα θυμάμαι πάντοτε πόσο χαρούμενος ανθρωπος ησουν..... |
|
|||
|
|||
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της!!!!!
Τι να πει κανείς............................... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στην Έλλη (Ellie) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 69 | 16-03-2012 14:55 |
´´ Μαγικό ´´ | MARK | Κόσμος | 17 | 22-03-2011 23:37 |
Συζυγικό σέξ ! | Carduelis | Χιούμορ | 18 | 06-06-2010 01:07 |
Τραγικό , σας παρακαλώ κάντε μία ευχή | gandreas | Διάφορα | 47 | 26-04-2010 20:10 |
Συζυγικό SEX | pepax66 | Ανέκδοτα | 6 | 10-03-2009 21:34 |