|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Απόσπασμα:
Δε συμφωνώ με την στάση του εξουσιοδοτημένου συνεργείου να μην δέχεται να αλλάξει την φούσκα που θα του πάει ο ιδιοκτήτης. Άλλωστε η απόδειξη που θα σου κόψει θα αναγράφει ΜΟΝΟ εργασία και όχι P/N υλικού….το οποίο απλά θα πιστοποιεί την γνησιότητα και την διετής εγγύηση του προϊόντος. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η ΕΓΓΥΗΣΗ τοποθέτησης είναι Ελληνική πατέντα….η οποία δεν ισχύει πουθενά στον κόσμο. Anyway….καλά να ήμαστε να βάζουμε χλμ. Που θα μπορούσα να βρω μια τέτοια φούσκα; Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Ευτυχη μηπως παιζουν ακομα φουσκες?γιατι μολις ανακαλυψα οτι εχει σκιστει και η δικια μου....οταν γυρισεις με το καλο...για ενημερωσε μας...
|
|
|||
|
|||
Ευτύχιε οι ώρες οι καλές.Κάτι πήρε το μάτι μου για 30 του μήνα,με το καλό.Οταν μπορέσεις πες μου αν υπάρχουν άλλες φούσκες.
|
|
|||
|
|||
Παιδιά καλημέρα καλός σας βρήκα.
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας ! ! ! Στις προσεχείς μέρες θα μπω στην διαδικασία της παραγγελίας για καινούριες φυσούνες, οπότε αναμένετε νέα μου. Μέσα στον Σεπτέμβριο θα τις έχω παραλάβει. Θα σας ενημερώνω τακτικά πλέων. |
|
|||
|
|||
Welcome back eytyxi . |
|
|||
|
|||
καλως ήρθες
|
|
|||
|
|||
Και εγω μια ρε παιδια. Η φουσκα μου, ξεφουσκωσε.
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες...
Θα ενημερώνεις? Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος... και κρύψε παντόφλες, τσόκαρα, άρβυλα κλπ. Άσε μόνο καμιά λαστιχένια σαγιονάρα. Είναι ελαφριά και θα βρει και κάτι να πετάξει. Κερδίζεις 2 πράγματα εκεί |
|
|||
|
|||
Καλημέρα ναι βρε θα ενημερώνω ! ! !
|
|
|||
|
|||
ΕΥΤΥΧΙΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΙΣ!!
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |