|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Ευτύχιε να ευτυχήσετε….και ότι ποθείτε……
Και εγώ θα ήθελα δυο όταν θα είναι έτοιμες και μπορείς. Ευχαρηστώ |
|
|||
|
|||
Πολλές ευχές στον Ευτύχιο για το γάμο του.
Μόλις είστε έτοιμοι για παραγγελία παρακαλώ ενημερώστε. Χρειάζομαι 2 φούσκες και εγώ. Ευχαριστώ πολύ!!! |
|
|||
|
|||
Ευτύχη, αν ξεκινήσεις πάλι ``παραγωγή`` φούσκας, θα ήθελα κ εγώ.
|
|
|||
|
|||
Ευτύχη, βάλε και εμένα μία στην επόμενη παραγγελία.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ευτύχιε
καταρχάς να ζήσετε!!και να ευτυχίσετε!!!(σε επαιρνα και τηλ...αλλα όλο μιλαγες...μπαγασα....) καταδευτερον σήμερα έσωσα και τοποθέτησα την φούσκα στην μοτο μου....ταιριάζει ταμαμ και πάλι ευχαριστω φίλε για την τρεχάλα που έκανες για όλους μας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας να είστε καλά ! ! ! Αυτές τις μέρες τελειώνω με τα αυτοκόλλητα που μου έχουν ζητήσει τα παιδιά και αμέσως μετά μπαίνουν εμπρός τα BALL JOINT ! ! ! |
|
|||
|
|||
Καλημέρα παιδιά.
Τα BALL JOINT έχουν παραγγελθεί (30 κομμάτια) ΝΕΑ ΤΙΜΗ 10€ για το FORUM μας και θα βρίσκονται στα χέρια μου το αργότερο μέχρι της 5/10/2011 όποιος θέλει μπορεί να γράψει στο θέμα και μετά να μου στείλει PM με τα στοιχεία του. Nickname: Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση: Περιοχή: Τ.Κ.: Τηλέφωνο: Ο τρόπος πληρωμής και παράδοσης θα γίνετε για τους εντός Αθήνας στων καφέ της Τετάρτης, και για τους εκτός Αθήνας η πληρωμή μέσω ALPHA BANK και η αποστολή με COURIER στον χώρο σας ! ! ! Μόλις θα έχω στα χέρια μου τα BALL JOINT θα σας ενημερώσω και για τον αριθμό τραπέζης. Last edited by eytyxios; 22-09-2011 at 12:52. |
|
|||
|
|||
Ενα για μενα Φιλε μου σε παρακαλω!
|
|
|||
|
|||
Commander σου λέει τίποτα!!!!!! Μια φούσκα περηκαλω ευχαριστώ ....!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |