|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11
Ήταν μία εκδρομή πριν από 1,5 χρόνο στα Τριζόνια, ένα νησάκι ανάμεσα στο Γαλαξίδι και στην Ναυπάκτο
Έχουμε δώσει ραντεβού στο 90ο Αθηνών-Λαμίας καμιά 15αριά μηχανές, έχουμε μαζευτεί όλοι εκτός από τον ΚΑS, τον περιμένουμε κανένα τέταρτο αλλά πουθενά, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο οπότε λέμε έρχεται.... Μετά από λίγο χτυπάει το τηλέφωνο του ΑΡΚΑ νομίζω και λέει ο ΚΑΣ: Που είστε ρε δεν με περιμένατε; Στο 90 είμαστε Κώστα και σε περιμένουμε.... Και εγώ στο 90 είμαι αλλά δεν σας βλέπω.... Εμείς είμασταν στην Αθηνών-Λαμίας, στο γνωστό 90 χιλ. με το καφέ.. Δεν έχω καταλάβει ακόμα που ακριβώς περίμενε ο ΚΑS στην Αθηνών-Κορίνθου Καταλαβαίνεις τι έγινε..... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: συρρακο - καλαρρυτες
Attention Please ... Προκαταβολές 1. Teo 71 (οικοτροφείο) 2. Dent(Δπλος) CasaCalda - Αρχική 3. sakis (διπλός) Casa La Noi 4. paschalis (Μονός) (σκηνή) 5. Napgeo (σκηνή) 6. Commander (διπλός)Casa La Noi 7. moby gr (Διπλός)Casa La Noi 8. KAS(διπλός)CasaCalda - Αρχική 9. Magelanos (Μονός) (οικοτροφείο) 10. Strats (διπλός)Casa La Noi 11. Man gs (Μονός) (σκηνή) 12. Xanthi & Frits (διπλοί)Casa La Noi 13. Mits70 (διπλός)CasaCalda - Αρχική 14. Staga1200 (μονός) (σκηνή) 15.Motovlamenos (διπλός) (οικοτροφείο) 16. REK (διπλός) (οικοτροφείο) 17. Siraxanz (διπλός) (σκηνή) 18. GsManiac (διπλός) (σκηνή) 19. Tsompanis ?? (σκηνή) 20. Jefe & Syvaris Casa La Noi 21. Kossos (μονός) (σκηνή) 22. Varaderistas (διπλός) Casa La Noi 23. Alx k (σκηνή) Λογαριασμοί ξενώνων.. Ξενώνας Οικοτροφείο: Εμπορική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 47415373. Δικαιούχος Γαλάνη Σωτηρία Ξενώνας Casa Calda: Τράπεζα Πειραιώς. Αρ. Λογαριασμού 5405-001029-833. Δικαιούχος Ντοντορος Παναγιώτης Ξενώνας Casa la noi: Εθνική Τράπεζα Αρ. Λογαριασμού: 448/771495-57. Δικαιούχος Τέφας Ηλίας - Κλεοπάτρα Γιαννούλη.. 1. Κάνετε κατάθεση 30 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό που αντιστοιχεί στον ξενώνα σας. 2. Το δηλώνετε στο forum. 3. Κρατάτε το αποδεικτικό κατάθεσης και σας αφαιρείται από το τελικό ποσό, όταν πληρώνετε το ξενοδοχείο..
|
|
|||
|
|||
Για μετακινήστε το Α στο χώρο κατασκήνωσης
και ξαναβάλτε το ένα νεο λινκ να ξερουμε Syrrako 44001, Ioannina Prefecture, Greece - Google Maps |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά αυτό σε προβλημάτισε.Εμένα θα ακολουθείς φίλε. Τον πιο αξιόπιστο της Παρέας. Χριστός Ανέστη. Πάντα Όρθιος |
|
|||
|
|||
Κατερίνα, αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις εμένα θα τελειώσεις την εκδορμούλα σου σε ΑΛΛΗ εκδρομή Έχω αυτό το κακό συνήθειο, ξεκινάω με τα παιδιά και καταλήγω αλλού
|
|
|||
|
|||
Αν το κάνεις από επιλογή δεν τρέχει και τίποτα. Το πρόβλημα είναι πως εγώ το κάνω αυτό συνήθως από αφηρημάδα και παντελή έλλειψη προσανατολισμού! Τρελό σχέδιο να σε ακολουθήσω!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με τον Στράτο μπορείς να βρεθείς στο εξωτερικό , ενώ με τον Ναπολέων λόγω της HONDA δεν ξέρεις αν θα φθάσεις στον προρισμό σου . Μάλλον κανένας από τους τρεις μας δεν είναι ιδανικός οδηγός . Εκτός και αν σου αρέσει η περιπέτεια . |
|
|||
|
|||
Μιας και μιλαμε για περιπετεια...
Συμφωνα με τις τελευταιες επιτοπιες ερευνες δεν εχουμε καταφερει να βρουμε χωρο για επτα αντισκηνα κοντα στο χωριο Συρρακο. Σε ενα ποστ του ο Κωστας (tsompanis) αναφερει ενα ποταμι αλλα δεν εχω καταφερει να το εντοπισω.. Το γηπεδο εξω απο το χωριο ειναι σε χρηση ειδικα Σαββατοκυριακο και πρεπει αν στησουμε να ελευθερωσουμε το χωρο Σαββατο πρωι νωρις οπως και την Κυριακη αλλωστε. Αυτο σημαινει διπλο κοπο και φορτωμενες μηχανες στη βολτα. Ξερω επισης ενα ερημικο μοναστηρι με νερο και ωραια αυλη αναμεσα στα χωρια Πραμαντα και Μελλισουργοι οπου εχουμε μεινει με 10 σκηνακια χωρις προβλημα αλλα ειναι μιση ωρα απο το Συρρακο. Καμμια αλλη ιδεα κανεις? υ.γ. man gs το ξωκλησσι εξω απο το Συρρακο χωρα επτα σκηνες? |
|
|||
|
|||
υ.γ.
man gs το ξωκλησσι εξω απο το Συρρακο χωρα επτα σκηνες?[/QUOTE] Ετσι και ετσι Πασχαλη, παντως οι πρωτοι που θα φτασουν πρεπει να κανουν μια αναγνωριστικη βολτα της περιοχης και ολο και κατι θα βρεθει. |
|
|