|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....
|
|
|||
|
|||
Καλημερα Νίκο,
ενδιαφέρομαι κι εγώ για τα Metzeler Tourance EXP για το R1200 GS '08. Σε ευχαριστώ!!! |
|
|||
|
|||
Νίκο σου έστειλα και pm !!!
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων ! :-) |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε .... Τηλεφώνησέ του (210 7775380) για ραντεβού ....
|
|||
|
|||
Καλημερα Λεοντοκαρδε,
Ηρθε η ωρα για λαστιχα (Το τριτο ζευγαρι μεσα στον χρονο).. Ενδιαφερομαι για Continental Trail Attack... Σου στελνω πμ με λεπτομερειες, Ευχαριστω εκ των προτερων.. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είσαι οκ ..... Κάλεσε τον έμπορο 210 7775380, για να κλείσεις ραντεβού την ημέρα και ώρα που σ' εξυπηρετεί ....
|
|||
|
|||
Ευχαριστω..
Η αλλαγη εγινε κιολας.. τελικα κατεληξα σε Metzeler Tourance EXP λογω οτι ηδη στους 8 μηνες που εχω την μηχανη εχω ηδη 32000 km και ισως ( μετα και απο υποδειξεις Περιστερα και αλλων μελων) αντεξουν λιγο περισσοτερο. Τα Scorpion Trail που είχα, σε καθημερινη χρηση σε εθνικη οδο ηταν σχεδον για πεταμα μετα τα 8000 km. Αψογο το service Περιστερα.. και παλι συγχαρητηρια στο forum για τημ ομαδικη αγορα... |
|
|||
|
|||
Νικο καλησπέρα,
θα μου κανονισεις και εμενα ενα ζευγαρακι Metzeler tourance EXP 110/80 19 150/70 17 Σε ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Παναγιώτη καλημέρα, τηλεφώνησε στον Περιστερά για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
καλημέρα! επιτέλους! μετά από 8 μήνες και 8.000χλμ το Dakarάκι μιυ κάνει ωραιότατες πλαγιολισθήσεις! κι όπου βρω βρεγμένο δοκιμάζω την αντοχή της καρδιάς μου σε γρήγορη λειτουργία! ήρθε η ώρα λοιπόν να βάλω καινούρια λάστιχα!
Νίκο σου στέλνω πμ! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |