|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 19 & 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013, ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΔΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙ
Χασαμε την σκουπα μας .
Χαλια θα τον κανουμε τον δρομο . Αν και νομιζω προς το τελος θα μας κανει την εκπληξη και την τιμη επισης . Αλεξανδρε για βαλε τα μεσα μου φαινεται οτι χανουμε μελη που η απουσια τους εχει γινει ειδη αισθητη . Last edited by g.b.spyropoulos; 03-10-2013 at 16:55. |
|
|||
|
|||
no comment!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
ασε τα no comment και πες κατι .
δεν εισαι εσυ για νο comment που δεν βαζεις γλωσα μεσα σου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν είσαι δίκαιος......... έβαλε 16 θαυμαστικά
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα παιδιά.
Καινούργιος στο φόρουμ (1ο πόστ δηλαδή κιόλας ). Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα με ενδιέφερε να έρθω στην εκδρομή στο Λάδωνα. Σκοπεύω να είμαι σκηνάτος (είμαι γενικότερα του κάμπινγκ) και εφόσον οκ για τη συμμετοχή μου όταν θα συζητάμε τα περί προμηθειών και ψησιμάτων θα επιδείξω επίσης ενδιαφέρον Προφανώς αυτά ισχύουν άνευ απροόπτου αλλά από δουλειά και οικογένεια νομίζω ότι είμαι εντάξει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σαν τι πρόβλημα να υπάρχει Φυσικά και να έρθεις!Να γνωριστούμε κι όλας.. Γράψε ότι επιθυμείς να συμετέχεις, για να μπείς στη Λίτσα.. Πέρνα να σε καλοσορίσουμε και στο ανάλογο θεματάκι.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με το καλό και καλοστερεωμένος στο φόρουμ, φέρε και καμμιά αξίνα αφού είσαι του κάμπινκγ Πλακίτσες ...μην ψαρώνεις... καλώς όρισες! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
Οπότε για να είμαστε και τυπικά οκ: Επιθυμώ και εγώ να συμμετάσχω στην εκδρομή στο Λάδωνα και σκοπεύω να κοιμηθώ σε σκηνή. Προφανώς (όπως και για όλους υποθέτω) αυτό ισχύει άνευ απροόπτου. Για θέματα οργάνωσης, εργαλείων, προμηθειών κλπ αν κάπου μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα προτεινα να ερθεις στον εβδομαδιαιο μας καφε που γινεται καθε Τεταρτη απογευμα να τα πουμε κι απο κοντα!!!!! |
|
|