|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ταξίδι στη Λεβεντογέννα τον Ιούλιο !!!
Αδερφια πως τη λενε αυτη τη διαιτα γιατι εχω ανεβασμενη χοληστερινη
και ζαχαρο ? |
|
|||
|
|||
την επομένη το πρωϊ μπανάκι χαλάρωση το μεσημέρι το καθηερομένο ουζάκι στο snac bar το απόγευμα βολτούλα στις Βρύσσες για καφεδάκι Last edited by Eftixis; 02-11-2011 at 00:02. |
|
|||
|
|||
Νότη σου πηγαίνει το RT .. ΩΧ Ξανά τα ίδια ... Last edited by Eftixis; 02-11-2011 at 00:05. |
|
|||
|
|||
την επομένη το πρωϊ αναχώριση για Παλαιόχωρα με μία στάση στην βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής του αγαπητού μας Γιάννη spitiko φυσικά το αγνό παγωτάκι από τον Γιάννη ήταν όλα τα λεφτά και τέλος η επίσκεψη μας στην αντιπροσωπεία bmw Χανίων Μυλονάκη με τον mano bmw εκεί συζητήθηκε και η προσφορά της εταιρίας για έκπτωση στα παιδιά του Forum Συνεχίζεται με φώτο από Παλαιόχωρα .. Last edited by Eftixis; 02-11-2011 at 00:12. |
|
|||
|
|||
Aααχχ, ρε Ευτυχάκο, γιατί μας ξύνεις πληγές!!!
Τρεις μήνες ψυχοανάλυση κάναμε ώστε να ξεχάσω το γεγονός που δεν παραβρέθηκα εκείνες τις ημέρες εκεί δα σας!!!! Ευχυχώς έχουμε μόνο 220 ημέρες ή 7 μήνες και 8 ημέρες, για την καινούργια συνάντηση μας, στην Κρήτη!!! Που θα πάει, θα περάσει ο καιρός... |
|
|||
|
|||
καλα ενδιαμεσα των φαγητων εσεις κανατε μπανιο?ο φυσιολογικος ανθρωπος κανει το αναποδο!
|
|
|||
|
|||
Απ' οτι φάνηκε περάσατε φανταστικά κ ανεπανάληπτα στο αγαπημένο μου ΝΗΣΙ !!!
Κρήτη μου όμορφο νησί Κρήτη μου δοξασμένη σαστίζει ομπρός σου και ριγά ούλη η οικουμένη !!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 15 | 10-05-2011 08:46 |
Γεια σας από τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη | gsgs | Καλώς ήλθατε | 17 | 02-11-2010 13:59 |
Κατά 569.742 άτομα αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Ιούλιο | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-08-2010 22:39 |
Κατρακυλάνε οι πωλήσεις αυτοκινήτων - Έπεσε τον Ιούλιο κατά 64,3% | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 06-08-2010 20:40 |