|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Road Training - Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 - Πίστα Μεγάρων !!!
Καλησπέρα και από εμένα
Στην βάση μου ασφαλείς . Είναι μεγάλη η χαρά που έχω αφ ενός , γιατί πέρασα καταπληκτικά, έμαθα πραγματικά χρήσιμα πράγματα ,και τα εφάρμοσα με επιτυχία και ασφάλεια έχοντας πολυ καλους εκπαιδευτές . Και αφετέρου γιατί είμαι αυτός που άναψε την φλόγα για αυτό το καταληκτικό μάθημα. Ευχαριστώ θερμά τον Δημήτρη (αρκα) και το Νικό (λεοντόκαρδο) που το έτρεξαν και το έκαναν ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ , παρόλο την δυσκολίες και την πίεση που αντιμετώπισαν . Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι μέσα στους κόλπους αυτής της ομάδας που λέγετε GS FORUM με καταπληκτικούς ανθρώπους και πολλά πολλά φιλαράκια . Επίσης ένα ευχαριστώ στο Γιώργο georgev που παραχώρησε το δώρο που κέρδισε από την ΕΛΠΑ Α και μην ξεχνιόμαστε ετοιμαστείτε μετά το καλοκαίρι και το level 2 |
|
|||
|
|||
Κατά τις 17:30 περιοχή Τιτάνας (Παλαιοκούνδουρα) στην Παλαιά Εθνική προς Θήβα, κατέβαιναν δύο στριφτερά 1200αρια, γύριζαν από το training?
|
|
|||
|
|||
Γύρισα στην βάση μου
Είμαι κουρασμένος και χαρούμενος συνάμα θεωρώ οτι εγω και η μεσοκοπη μηχανη μου βάλαμε ένα λιθαράκι σήμερα σε αυτο που λεγετε -οδηγώ σωστά - Απο την άλλη είδα και φίλους μου γνώρισα και καινούργια παιδιά και όλα αυτα εύκολα!!!! Μπράβο στην ομάδα των εκπαιδευτών Μπράβο στον κύριο κουντρα Και τέλος ένα μεγάλο μπράβο στον λεοντοκαρδο και στον αρκα για τις προσπάθειες τους σε όχι τόσο ευνοϊκές συγκυρίες !!!! Viva Gsforum |
|
|||
|
|||
Και να μην ξεχάσω ειμουν ο καλύτερος !!!!!!!!!!!!!!
(Λυπαμαι για την μετριοφροσύνη μου ) |
|
|||
|
|||
Πλιιιιι τα κανες μανταρα παλιιιιι!!!!
1ον ο εκπαιδευτης λεγεται Χουντρας ο ανθρωπος... 2ον δεν ησουν η καλυτερη γιατι κ η Axardal σε περασε απο πανω! 3ον..... συγχαρητηρια σε ολους για αυτην την πολυ εποικοδομητικη μερα! Ευχαριστουμε! ...κ στο δρομο που χαραξε το πλι... Forza GS Forum |
|
|||
|
|||
Προσυπογράφω...
Το πουλί εγερνε πολύ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εσυ το νου σου γιατι στην φωτο απ το τροFFυ σε ειδα με λιγο σπαστο διαφορικο....το χες κονξαρει ωραια το ποδαρακι!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εφτασες Χαλκίδα ; Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Πολύ καλό μάθημα
Να ευχαριστήσω και εγω με την σειρά μου τον Δημήτρη και τον Νίκο που όργάνωσαν όλο αυτό το event. Επαγγελματισμός στο έπακρο , τεχνογνωσία , και πρακτική εφαρμογή με ασφάλεια και συνέπεια. Οι εκπαιδευτές παρά πολύ καλοί, ευγενέστατοι , αψογοι στην δουλειά τους . Χάρηκα πολύ που είδα παλιούς φίλους ξανά , αλλά γνώρισα και από κοντά ανθρώπους που τους ήξερα μόνο με τα nicknames . Και πάλι συγχαρητήρια Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Και γω πίσω..
Οταν ερασιτέχνες με όραμα (Δουριδαίοι) και επαγγελματίες με τεχνογνωσία (Χούντρας), συνεργάζονται, το αποτέλεσμα είναι άψογο... Ευχαριστώ.. ΥΓ: Πάμε για άλλα τώρα.. |
|
|