|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: MΠΟΤΑΚΙΑ εν όψει ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε για τον κόπο!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γεια σου βρε Ακη...
|
|
|||
|
|||
Κορυφαιιιιιιιιο.....
|
|
|||
|
|||
Ακη καλημέρα
είμαι περίεργος να δώ τι θα απαντήσει ο Γερμανός !!!! θεωρώ ότι δεν παίζει κέρδος προς όφελός του Louis αφού και στην μία περίπτωση και στην άλλη η DHL θα έπαιρνε τα λεφτά. Κάπου αλλού είναι η δυσκολία τους.... ίσως στην μεταξύ τους συνεργασία (Louis - DHL) ? Στην προχειρότητα που αντιμετωπίζουν το θέμα θεωρώντας ότι το πακέτο είναι πάνω από 100 κιλά o Louis ή DHL ; Ακη πάλι καλά που έπιασες ότι κάτι τρέχει...... Εννοείται πως είμαστε μαζί σου. Προχώρα όπως νομίζεις καλύτερα. |
|
|||
|
|||
Σε λιγο πιανει δουλεια ο Γερμανος......εκει δεν προβλεπεται μια ωρα καφες να ανοιξει το ματι του, θα ξεκινησει αμεσως δουλεια στις 08.01
Για να δουμε..... |
|
|||
|
|||
Τα πα######κια μου τα θέλω τώρα
|
|
|||
|
|||
Προτεινω οποτε ειναι να κλεινουμε ομαδικες να το αναλαμβανει ο Ακης. Ασε που σπρεχαρει και το Γερμανικο,Ακη προχωρα
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι, δεν είναι Έλληνας, και όχι, δεν είναι αριστερός !!! | MARK | Ελλάδα | 24 | 07-03-2012 16:54 |
Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 04:23 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 02:08 |
Ψάρακας εν όψει (Καινούργιο μέλος) | aalleexx | Καλώς ήλθατε | 16 | 08-04-2010 23:11 |