|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ψήνεστε να βρεθούμε γιά καφέ στό Ξυλόκαστρο? 10/10/10
Σίγουρα μας λείψατε ελπίζω η Χριστίνα να είναι καλύτερα
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα σε όλους. Παιδιά θα ήθελα να ζητήσω χίλιες συγνώμες για χτες. Το Σάββατο είχαμε ένα επείγον περιστατικό με την αδελφή της Μητέρας μου που γκρεμοτσακίστηκε μέσα στο τρόλεϊ. Είμαστε 15 ώρες στον Ευαγγελισμό!!!!!
Δυστυχώς δεν έχω PC στο σπίτι, και έχω κάνει την βλακεία και δεν έχω κανενός το τηλέφωνο. Και πάλι παιδιά χίλια συγνώμη ιδιαίτερα στον Θανάση που μας κάλεσε στην πατρίδα. . |
|
|||
|
|||
Καλή σου μέρα Μαργαρίτα... Η Χριστίνα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο βρε παιδιά και ιδιαίτερα στον Θανάση (jefe) για την διοργάνωση! Λυπάμαι πάρα πολύ που τελικά δεν μπόρεσα να έρθω εξαιτίας της πρωινής βροχής και κάποιου έκτακτου γεγονότος. Ζηλέυω σε όλα τα επίπεδα (γνωριμία καινούριων μελών, παρουσίαση νέων μοτο μεταξύ των οποίων και η δικιά μου, εμπειρίες και εντυπώσεις απο πρόσφατο ταξίδι του Θανάση, πειράγματα στον φίλο μου CP κλπ) αλλά σίγουρα στην επόμενη θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να παρευρεθώ!!!
|
|
|||
|
|||
όλα πολύ ωραία, όπως πάντα άλλωστε, πολύ κέφι, με ήλιο, συννεφιές, δροσιά και βροχή....
Sorry σε όσους δεν γνώρισα, σε όσους δεν χαιρέτησα κατά την αναχώρηση...ποιόν να πρωτοχαιρετήσεις ανάμεσα σε 20+ μηχανές ?????? η δική μας τριάδα της επιστροφής (vpentza, aeriko, margot) μετά από ένα γλυκύτατο διάλλειμα στο Κιάτο συνάντησε (10 χλμ πριν τον Ισθμό) πάρα πολύ βροχή έως και το Χαιδάρι, γυρίσαμε όμως 98% στεγνοί και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη.... Εις το επανιδήν..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βαγγέλη καλημέρα. Μην ανησυχείς, θα υπάρξουν κι άλλες συνευρέσεις στο μέλλον, κι έτσι θα έχουμε πάλι την ευκαιρία να βρεθούμε. Πρώτα απόλα η υγεία! Περαστικά στην θεία σου! Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Kαλημέρα Βαγγέλη! Σίγουρα θα βρεθούμε στην επόμενη, Θεού θέλοντος! Jefe |
|
|||
|
|||
Σ’ ευχαριστώ. Δυστυχώς είμαι ο τελευταίος ανιψιός ζωντανός στην Ελλάδα, οι υπόλοιποι είναι στο εξωτερικό. Μάλλον το επόμενο ΣΚ θα κατέβω στο Αίγιο θα σε ενημερώσω αν είσαι ελεύθερος να βρεθούμε.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe |
|
|||
|
|||
Αν και πλέον δεν πρέπει μου κάνει να μου κάνει εντύπωση δεν μπορώ να μην σταθώ στο γεγονός ότι μαζεύτηκαν πάλι μία εικοσάδα μηχανές και βάλε με την πλειοψηφεία τους να είνα με δύο αναβάτες.
Γνωρίσαμε πρόσωπο με πρόσωπο παιδιά που τα ξέραμε μόνο μέσα από το φόρουμ, γελάσαμε πολύ, εκτός ίσως από τον Prepenteris, τι τράβηξε ο άμοιρος..... Πάντως μία μέρα την είχε την "μπουμπού" και άλλαξε η τύχη του. Τυχαίο? δεν νομίζω? Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά από την Πάτρα που πάντα είναι "ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ" για βόλτα και καλή παρέα με πρωτοστάτες τον Jefe και την Syvaris. Και μην ξεχάσω και το "Μπέρδεμα", πρέπει να πάμε αρκετές φορές για να τα δοκιμάσουμε όλα Άντε και στην επόμενη, να έρθω και εγώ με την "μπέμπα" |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
O gsmaniac γιά καφέ στην Πάτρα! 19/09/2010 | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 21-09-2010 02:18 |
BMW Top Case γιά F800ST και F800S. | macrozan | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 12-09-2010 02:00 |
Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 01:58 |
Καφεδάκι - Μπανάκι στο Ξυλόκαστρο την Κυριακή 5 Ιουλίου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 28-07-2009 21:47 |
1o ENDURO MEETING στό βουνό Γράμμος. | doukas tasos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 16-07-2009 18:05 |