|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
.........και γιατί όταν η μηχανή είναι σε εγγύηση αντί να αντικαταστήσουν μόνο την φούσκα αλλάζουν και την μεταλλική άρθρωση οεοεοε!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιατι ετσι λεει ο Γερμανος |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
κατα τα συμφεροντα μου και ...η ακοη μου |
|
|||
|
|||
Βασίλη το θέμα είναι μόνο οικονομικό ή και ασφάλειας;
|
|
||||
|
||||
Tί ερώτηση είναι αυτή τώρα ???
Με ποιά ιδιότητα να απαντήσει ο Βασίλης σε μια τόσο καίρια ερώτηση ???
|
|||
|
|||
είναι οτι κάθε περίπτωση εξετάζετε ξεχωριστα το πρωτο μπαλακι μου σκιστικε στα 40000χλμ, το δευτερο σκιστεικε στα 50000χλμ μετα απο μια ερευνα οσον αφορα το συγκεκριμενο part κατεληξα οτι ΑΝ το μπαλακι (δηλαδη το όλο μεταλικό στελεχος είναι σε καλη κατασταση -χωρις φθορες-σκουροιες κ.α.) ειναι χαζο να δωσεις 120 ευρω απο την στιγμη που καλυπτεις την αναγξκη σου με 15 ευρω το λαστιχακι και 15 ευρώ τα περαστικα-συνολο 30 αλλο λοιπον 30 ευρώ αλλο 120 ευρω φυσικά απο την στιγμή που αντικαθιστώ ΜΟΝΟ ενα κομματι και όχι ολόκληρο το μπαλακι-ΔΕΝ εχω μετα καμια απαιτηση απο την BMW |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Tο εξουσιοδοτημένο "ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ" ... ΝΑΙ ... την αλλάζει ... (gemara) Tο εξουσιοδοτημένο "MOTION n' STYLE" ... OXI ... δεν ... την αλλάζει ... (CKK) Για την Motogenesis, δεν έχω άποψη ... Για τον Βαγιανέλη, αν έχεις την καλοσύνη, μάθε κ ενημέρωσέ μας ...
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 23-09-2011 at 13:56. Λόγος: Διόρθωση .... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν ειμαι ουτε μηχανικος ούτε κάτι άλλο....(σε αυτον τον τομεα τουλάχιστον) απλα,,όπως και πολλά αλλα παιδια απο εδω μέσα....επειδη πιάνουν τα χέρια μου,,,,μου αρεσει να .....βρωμίζομαι.... Εννοειτε οτι ο Βασίλης ΔΕΝ είναι ουτε εξουσιοδοτημενο BMW SHOP---όυτε εκπρόσωποπς-αντιπρόσωπος της BMW ΕΛΛΑΣ |
|
|||
|
|||
Εδώ απαντάει ο κάθε πικραμένος, δεν θα απαντήσει ο Βασίλης που είναι και ψαγμένος. Αλλωστε φάνηκε και από την τελευταία του απάντηση που με κάλυψε.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |