|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλοκαιρινό Αντάμωμα GS-FORUM
|
|
|||
|
|||
Με την σειρά μου κι εγώ θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ! χάρηκα που ξαναείδα κάποιους παλιούς φίλους που ήξερα και χάρηκα για τους καινούργιους φίλους που γνώρισα ! οι ώρες τελικά για μένα ήταν λίγες για γνωρίσω πιο καλά πιο πολλούς γι αυτό κάπου εδώ θελω να ζητήσω μια συγνώμη αν κάποιος δυσαρεστήθηκε συνήθως υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις πιστεύω θα μου δώσουν κάποια στιγμή την ευκαιρία να επανορθώσω ! ενα μεγάλο ευχαριστώ και στον Παναγιώτη ( magelanos ) για την τιμή που μας έκανε να δεχθεί τις βαλίτσες μας και που ήρθε να τις παραλάβει προσωπικά θα είναι σα να ταξιδεύουμε μαζί του !!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !! ενα ευχαριστώ και στους συνδιοργανωτές μου Αργύρη Βαγγέλη και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της συγκέντρωσης αυτης !!
και πάλι ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Να είσαι καλά φίλε ελπίζω να είμαστε καλά του χρόνου να πάμε όλοι παρέα και εκεί που δεν καταφέραμε φέτος....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν είναι σωστό να μένουμε με απωθημένα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστός
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σταυράκο κρίμα που δεν μπόρεσες να έρθεις. Είχες στείλει βέβαια άξιους αντικαταστάτες.
|
|
|||
|
|||
BRV Παιδες παντα τετοια...!!! Sorry Argy που δεν καταφερα να ερθω αλλα εκανα το εξ αναβολης ταξιδακι Λιμνη Κρεμαστων-Προυσος... Ξερω οτι ειμαι ΦΑΟΥΛ αλλα με ξερεις οτι σε εκδρομες δεν λεω ποτε οχι... ειμαι συγουρος οτι περασατε τελεια με τα παιδια... μικρα κ μεγαλα του GS forum BRV και παλι...!!!
|
|
|||
|
|||
Με το μικρο έκανε ζέσταμα....
Μετα πήρε της μάνας του και έκανε enduro......και δεν μιλάω για travel enduro |
|
|