|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 19 & 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013, ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΔΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙ
Επαγγελματικές υποχρεώσεις στα βόρεια στις 19-21/10 με υποχρεώνουν να στερηθώ της παρέας σας στο λαδωνα για αυτο σας παρακαλω σβηστεμε απ τη λίστα
Καλα να περάσετε |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα προσπαθήσω τη μια τουλάχιστον από τις δύο Τετάρτες που μεσολαβούν μέχρι την εκδρομή να παρευρεθώ στη συνάντηση για να γνωριστούμε από κοντά.
Αν είδα καλά οι καφεδοσυναντήσεις ανακοινώνονται στις επίσημες συναντήσεις του φόρουμ για την εκάστοτε εβδομάδα, σωστά ? (σόρυ για το off-topic ως προς το βασικό θέμα) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ενα κιβωτιο μπυρες απο εμενα για ολα τα παιδια του forum .
Καιρος να αρχισουμε τις λιστες μιας και σχαρα εγω πανω στην μηχανη δεν βαζω . Και οποιος αλεξανδρος που το παιζει ομορφος εδω μεσα εχει προβλημα με το οτι πλενω την μηχανη πριν απο ταξιδι να κοιταξει τις ζαντες απο την καλη του . Επισης ειναι και καποιος που του χρωσταω χαρτες αλλα δεν θυμαμαι ποιος .Αν βλεπει ας μου το θυμισει. Last edited by g.b.spyropoulos; 05-10-2013 at 19:59. |
|
|||
|
|||
καλησπερα σε ολους! υπαρχει θεση για αλλον εναν χαβαλε στον λαδωνα!!!!
|
|
|||
|
|||
Φυσικά και υπάρχει θέση..Δήλωσε στο παρόν νήμα το ενδιαφέρον σου, για την εκδρομούλα, και πέρνα από το αντίστοιχο θεματάκι για να σε καλωσορίσουμε..
|
|
|||
|
|||
Αποχωρω και εγω απο την παρεα του Λαδωνα για φετος λογω κοινωνικων υποχρεωσεων - μας βγηκε ξαφνικα
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ
|
|
|||
|
|||
Αλέξανδρε να βγεί μια ανανεωμένη λίστα να δούμε πόσοι κουζουλοί μείναμε?
|
|
|||
|
|||
H xartes mu re
|
|
|