|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Μόλις επέστρεψα απο το service των 60κ στο Motion'n'Style...
Ο Θανάσης, απλά άψογος. Φιλικότατος, υπομονετικότατος με τις ασχετο-ερωτήσεις μου και γενικά πολύ εξυπηρετικός και επαγγελματίας. Γενικά οι εντυπώσεις άριστες και εννοείται θα ξαναπάω. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion
Μήπως μπορεί κάποιος να τσεκάρει εδω:
Kifissia, Greece - Google Maps είναι αυτό το ακριβές σημείο της Motion & Style να μην ψάχνω πρωϊνιάτικα Last edited by siraxanz; 21-03-2011 at 00:27. |
|
|||
|
|||
Last edited by siraxanz; 21-03-2011 at 00:28. |
|
|||
|
|||
Ενδιαφερομαι και εγω για την εκπτωση. Μπροβο καλη δουλεια!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Η εταιρεία ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλε
Όλα καλά λοιπόν γιά εμένα, έγινε το σέρβις,
αψογη εξυπηρέτηση, μου άρεσε πολύ που μπορούσα να είμαι κοντά στη μηχανή κατά την διάρκεια του σέρβις και ακόμα πιό πολύ μου άρεσε που ο τεχνικός που ασχολείται με τις μοτοσυκλέτες είναι δεκτικός στις ερωτήσεις, χωρίς να δυσανασχετεί αλλά και χωρίς ίχνος υπεροψίας και ξερολίας Άψογος ο Αθανάσιος, καταδεκτικός με τις σωστές απαντήσεις, άρτια καταρτισμένος. Πολλά λαϊκ από εμένα για να είμαστε και "του συρμού" Πολλά ευχαριστώ και στους συντελεστές του φόρουμ, γιατί η έκπτωση είναι πραγματική και σημαντική! Ακόμα μιά ευχάριστη έκπληξη δε ήταν η συνάντηση με τον Άκη aka varadaristas που είχα πάει για το σερβις τον 1000κμ Άκη σόρρυ που δεν ήρθα από το μαγαζί, κόλησα με τον Θανάση.... |
|
|||
|
|||
Καλημερα Νικο.Πλησιαζουν τα 50.000χλμ γρηγορα και επικυνδυνα.
Ενημερωσε την εταιρια οταν μπορεσεις. Ευχαριστω προκαταβολικα. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Νικόλα είσαι έτοιμος ... τηλεφώνησε για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
Καλησπερα πλησιαζω τα 30000kmh και θα ηθελα να κανω το service της μηχανης μου στη M&S
ευχαριστω Νικος |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |