|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: MΠΟΤΑΚΙΑ εν όψει ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!
Προχώρα φίλε
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κανένα νέο ;
Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|||
|
|||
Μολις εκλεισα και το τηλεφωνο με τον Marcus..... Eνα εχω να πω......οποιος γυριζει,μυριζει!!! Αυτο ειναι και το mail που μου εστειλε..... Dear Mr. Themistoklis we have now calculated the exact weight. The total weight is 92.44kg for all shoes included the packing. So we have to place ca 4 order to send you the shoes for the delivery flat rate. This can be only a exception solution for us. Sincerely, Detlev L O U I S I.A. Markus Brune (Order Entry) Detlev Louis Motorradvertriebs GmbH 21035 Hamburg, Rungedamm 35 Deutschland / Germany To βραδυ λοιπον,θα του βαλω εκ νεου την παραγγελια,σπασμενη σε 4 κομματια με συνολο μεταφορικων 4χ14,95 euro=59,8euro. Aυτο σημαινει οτι απο 250 euro που ηταν τα μεταφορικα και για τα 67 ζευγη,δηλαδη 3,73 για καθε ζευγαρι,παμε στα 59,80 euro,δηλαδη 0,89 euro εκαστο ζευγος. Επισης σημαινει οτι ριξαμε το κοστος απο τα 25 euro,στα 20,88 euro για καθε ζευγαρι,αρα με την παραλαβη θα λαμβανετε και ρεστα 4,12euro εκαστος.Με ενημερωσε επισης οτι λογω του ογκου των παραγγελιων αλλα και των εορτων του Πασχα,δεν θα γινει η παραλαβη σε 1 εβδομαδα αλλα σε 10 ημερες περιπου. Εχω την εντυπωση οτι ''Νενικηκαμεν'',έτσι δεν ειναι? Ε,φανταστικοι μου συμφορουμιτες? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εισαι γιγαντας.......
ps. Μηπως εθιξες και το θεματακι με τις πολεμικες αποζημιωσεις ? |
|
|||
|
|||
απλα να αλλαξουμε το τιτλο...για ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!τελικα με παντοφλα....αχαχαχχ καλιο αργα παρα ποτε!!!! μπραβο για ολη την προσπαθεια!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Άκη
Μόνο αυτοί που θα πάνε Άγιο Όρος δεν θα τα έχουν μάλλον μαζί. |
|
|||
|
|||
Δεν νομιζω να πειραζει καποιον,Κωστα.Ετσι κι αλλιως δεν κανουν και για πολυ περπατημα.Το ορος νομιζω οτι θελει μονο αθλητικο παπουτσι.Και για το ταξιδι μεχρι εκει,ολοι θα φορανε ταξιδιωτικη μποτα....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι, δεν είναι Έλληνας, και όχι, δεν είναι αριστερός !!! | MARK | Ελλάδα | 24 | 07-03-2012 16:54 |
Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 04:23 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 02:08 |
Ψάρακας εν όψει (Καινούργιο μέλος) | aalleexx | Καλώς ήλθατε | 16 | 08-04-2010 23:11 |