|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Για να χαλαρώνουμε λίγο ....
Πελάτης: -Θα ήθελα 3 κουτιά προφυλακτικά...
Φαρμακοποιός: -Θέλετε και σακούλα??? Πελάτης: -Όχι μωρέ εντάξει....ψιλοβλέπεται!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Ένας παππούς 90 χρονών πάει στο γιατρό...
- Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη και είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί... Ο γιατρός: - Να σας πω μια ιστορία.. Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ..ο οποίος αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. περπατούσε στο δάσος οταν ξαφνικά βλέπει μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και τσαφ, να σου η αρκούδα .. πέφτει κάτω νεκρή. - Αποκλείεται, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε..!!! - Αααααα γεια σου !!! |
|
|||
|
|||
Κάνει ένα αντρόγυνο έρωτα όταν ανοίγει την πόρτα ο μικρός τους γιος και τους λέει:
- Τι κάνετε εκεί; - Βάζω βενζίνη στην μαμά σου, απαντάει ο μπαμπάς. - Πώ πω μπαμπά, η μαμά πρέπει να καίει πολύ, γιατί το πρωί της έβαζε και ο θείος... |
|
|||
|
|||
Ρωτά ο μικρός:
- Γιατί μπαμπά, οι πετεινοί λαλούν τόσο πρωί; - Γιατί είναι η μόνη στιγμή που μπορούν να μιλήσουν. Ύστερα ξυπνάνε οι κότες... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Tί περιμένει ένα σκουλήκι σε μία στάση ?
ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΟ !!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ένας νεαρός δούλευε στο τμήμα φρούτων και λαχανικών μιάς υπεραγοράς. Έρχεται ένας καλοντυμένος κύριος και του ζητάει μισό μαρούλι. Ο νεαρός του ζητάει να περιμένει λίγο για να πάει να συμβουλευθεί τον διευθυντή. Φτάνοντας στο γραφείο, λέει :
- Αφεντικό, είναι ένας μ...κας που μου ζητάει μισό μαρούλι... Αλλά δεν είχε καλά-καλά τελειώσει την κουβέντα όταν αντιλαμβάνεται πως ο τύπος τον είχε ακολουθήσει και ήταν πίσω του, οπότε συνεχίζει: : -...κι' αυτός ο κύριος εδώ, προσφέρεται να αγοράσει το άλλο μισό. Το πρόβλημα λύθηκε και αργότερα ο διευθυντής καλεί τον νεαρό στο γραφείο. - Βλέπω πως μολονότι πήγες να τα σκατώσεις, σκέφτηκες γρήγορα και αντέδρασες πολύ έξυπνα, κι' αυτό είναι κάτι που το εκτιμούμε εδώ... Από που είσαι ; - Απ' τη Βραζιλία. - Aα, και γιατί ήρθες εδώ, σ' αυτή τη χώρα ; - Δεν περνούσα καλά εκεί... Στη Βραζιλία υπάρχουν μόνο που..ες και ποδοσφαιριστές. - Πρόσεχε ρε πως μιλάς!... Η γυναίκα μου είναι Βραζιλιάνα! - Μη μου πεις!... Και σε ποιά ομάδα έπαιζε ;;... |
|
|||
|
|||
Ρωτάει ο πονηρός τον φίλο του, ο οποίος ήταν λιγο αγαθός.
πονηρός: Ρε σύ, αν σού πη..δ..ξω τη γυναίκα σου τί θα είμαστε?? (ο πονηρός περιμένει να του πει συγγένεια)
αγαθός:πάτσι.!!!!!! |
|
|||
|
|||
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|