|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Παιδες τη προεδρια μαλλον την διεκδικω εγω... Εσκασε η πισω αναρτηση για δευτερη φορα , η πρωτη φορα αλλαχθηκε 17/1/11. Ελπιζω να μου την αλλαξουν στην εγγυση και αυτη τη φορα με wp......
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω για τη κατανοηση παιδια ! Ευχομαι να μην τραβηξει κανενας το πακετο το δικο μου !!!
|
|
|||
|
|||
Επιστρέφω μετά από μία εβδομάδα με νέα... Λοιπόν πήρα τη μηχανή σήμερα αλλά δυστυχώς το αμορτισέρ αντικαταστάθηκε με Showa
Το μόνο θετικό που βλέπω στην υπόθεση είναι οτι σαν ανταλλακτικό έχει δυο χρόνια εγγύηση!Η μόνη επιβάρυνση ήταν αυτή της τοποθέτησης στα 41€. Δεν θέλω να το πιστεύω αλλά φοβάμαι οτι θα παραμείνω μέλος του thread... Δεν ξέρω αν μετράει αλλά αφού έφυγα από το εξουσιοδοτημένο που δεν είχα ξαναπάει πέρασα από γνωστό εξειδικευμένο συνεργείο όπου είδαμε στο διαγνωστικό οτι δεν είχαν σβήσει το alarm του zfe. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σίγουρα, γι'αυτό άλλωστε είπα οτι είναι το μόνο θετικό η εγγύηση. Απλά εγώ από τη μεριά μου την αντικατάσταση αυτή τη θεωρώ ένα εισητήριο μπλεξίματος στο ίδιο πρόβλημα αργότερα με όποιες συνέπειες μπορεί να έχει. Αν σκεφτείς οτι μέχρι τώρα πήγαινα ταξίδι χωρίς να το σκέφτομαι ενώ τώρα,που αντικαταστάθηκε με το ίδιο προβληματικό προϊόν, θα φοβάμαι μη τυχόν ξανασκάσει και είμαι στο πουθενά...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
του 2004 με 50000 χλμ!!αλλος για την βαρκα μας!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
χαιρετω το εκλεκτο club..
στο οποίο απο σήμερα ανήκω και εγώ.. μετά απο 65.000 χλμ μεικτής χρήσης(χώμα & άσφαλτο) μοντέλο 2008 για να δουμε τι θα κάνουμε απο εδώ και σήμερα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Wilbers θες υπάρχει, Touratech θες υπάρχει, Ohlins θες υπάρχει κάντα βόλτα όλα, να δεις ποιό σου αρέσει, και μετά βάλε Ohlins Υ.Γ. Δες τώρα τι θα γίνει από κάτω ... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 10:31 |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 15:17 |
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 12:23 |
Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 23:36 |
Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 22:52 |