|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Road Training - Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 - Πίστα Μεγάρων !!!
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και απο μένα!
Όλα ήταν αψογα διοργανωμένα, κ ότι και να πούμε είναι λίγο... Θα μείνω μόνο στο διαρκές χαζό χαμόγελο που είχα σε όλη τη διαδρομή μέχρι το σπίτι, και στη σιγουριά που ένιωθα πάνω στη μοτοσυκλέτα μου... Κάτι τέτοιες στιγμές καμαρώνω που είμαι μέλος αυτής της μεγάλης μοτοπαρέας ... του GS FORUM !!!! |
|
|||
|
|||
Ήταν όλα πολύ καλά! Και η ιδέα εξ' αρχής και η διοργάνωση! Για τον Θανάση, δεν έχω λόγια, άψογη μεταδοτικότητα, κάνει το μάθημα να φαίνεται απλό, γιατί το έχει οργανώσει και δομήσει με πολύ ωραίο τρόπο. Οι δε εκπαιδευτές στη πίστα άψογοι και ευγενέστατοι. Ευχαριστώ πολύ όλους.
Ιδιαίτερα πρέπει να σταθώ στους "συμμαθητές" μου. Έγιναν όλα. Και η πλάκα, και η ψιλοκοντρίτσα, και η ανταλλαγή απόψεων, και οι σχολιασμοί βελτίωσης. Μόνο ένα έλειψε, ευτυχώς. Η επίδειξη για την επίδειξη και η έκπτωση στην ασφάλεια. Εξαιρετικό επίπεδο παιδιά. Μπράβο. Είναι δύσκολο στους 50+1 μαντραχαλαίους, η σύνεση να επικρατήσει της αδρεναλίνης. Μου άφησε όμως και ένα κουσούρι. Είδε ο γιός μου στο προσπέκτους τα μαθήματα που κάνει ο Χούντρας σε παιδιά και έχει αρχίσει το ψηστήρι...! Άσε που μόλις μπήκαμε σπίτι είπε στη μάνα του: "Καλά σε όλους δώσανε δίπλωμα, ακόμα και στο μπαμπά που τον περνάγαν όλοι." |
|
|||
|
|||
Έτσι! Νομίζω το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που έτρεξαν για αυτό !!
Επίσης συγχαρητήρια για τον Θαν Χούντρα και την ομάδα του. Πολύ καλή δουλειά και με πολύ υπευθυνότητα Επίσης τα εύσημα σε όλους τους μαθητές μέλη του GS FORUM για την ανταπόκρισή τους, την σοβαρότητά τους μέσα στην πίστα, ούτε κατ΄ ελάχιστο για υποψία καγκουριάς κλπ, και βέβαια βέβαια για την απόδοσή τους εντός πίστας !! |
|
|||
|
|||
Πολλά μπράβο στους συντελεστές!!!!!
Είναι μια πολύ καλή δουλειά που έγινε προς όφελος των μελών! Νίκο και Δημήτρη συγχαρτήρια Θανάση Χούντρα και στούς εκπαιδευτές σου πολλά μπράβο για την αρτιότητα της εκπαίδευσης Θα ανεβάσω μερικές φωτό |
|
|||
|
|||
Μπράβο σε διοργανωτές και συμμετέχοντες.Και στο επόμενο με καλό
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|