|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Γεια σου και σε σενα!!!Καφε θα πινεις απο τα χερακια μου μεχρι και το σαββατο,μετα θα σε ειδοποιησω που θα βρισκομαι!!!
|
|
|||
|
|||
Σημερα εβαλα τα καινουργια λαστιχακια μου. Η εξυπηρετηση οτι και να πω ειναι λιγο. Αριστος ο Περιστερας και το team του!
Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι τα λαστιχα που φοραγα τα ειχα βαλει σε γνωστο μαγαζι που εχει σχεση και με αγωνες, και το πισω το ελαστικο το ειχαν βαλει με αντιθετη φορα! Μου το εδειξε την ωρα που το εβγαζε ο Περιστερας, και η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα πρωτον απο τον ''επαγγελματια'' που μου το ειχε βαλει, και δευτερον απο εμενα που ενω ειμαι μεσα στο χωρο απο μικρο παιδι εδειξα εμπιστοσυνη στον κυριο αυτον και ουτε που ασχοληθηκα να το ελενξω οταν το ειχα βαλει Για αυτο, εμπιστοσυνη ουτε στο κ### μας!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είσαι οκ ..... Κάλεσε τον έμπορο 210 7775380, για να κλείσεις ραντεβού την ημέρα και ώρα που σ' εξυπηρετεί ....
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ Νικόλα!!!
|
|
|||
|
|||
Λεοντοκαρδε ευχαριστω για μια ακομη φορα !!!!!! Η εξυπηρετηση στον Περιστερα super, τα καινουργια πατουμενα super!!!! Ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
έβαλα σήμερα τα καινούρια λάστιχα! τα ίδια που φορούσε, Sahara enduro 3. πήρα 25% φθηνότερα σε σχέση με την τιμή που είχα πάρει αλλού
Ο Περιστεράς έλειπε στο Τυμπάκι για αγώνα, τα παληκάρια στο μαγαζί άψογοι και γρήγοροι! Λεοντόκαρδε ευχαριστώ! Φόρουμ ευχαριστώ! :sm5::sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
Και εγω σημερα φορεσα τα καινουργια πατουμενα,super τα παιδια στο μαγαζι,
ευχαριστω νικο |
|
|||
|
|||
Kι εγω θελω λαστιχακια ΑΜΕΣΑ!!!
Bridgestone 501/502 για ενα Varadero 2005. (περισσοτερα στο PM) |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μεγειά .... μεγειά ....
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είσαι οκ ..... Κάλεσε τον έμπορο 210 7775380, για να κλείσεις ραντεβού την ημέρα και ώρα που σ' εξυπηρετεί ....
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |