GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 28-11-2010, 23:47
Mak1s Ο/Η Mak1s βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: G 650 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Translatoras Εμφάνιση μηνυμάτων
- Αγάπη μου, γύρισα και πάω να φτιάξω τις φωτογραφίες!!

- Να πλύνεις τα χέρια σου και να κάτσεις να φας. Πού γυρίζεις όλη μέρα;

-Έστριβα στην Ερμιόνη!

- Από τον πολύ Χάρυ Πόττερ σου έχει σαλέψει παιδάκι μου!!
Reply With Quote
Παλιό 28-11-2010, 23:53
ΤΖΩΡΤΖΗΣ Ο/Η ΤΖΩΡΤΖΗΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Γαλάτσι
Μoto: R1200GS ADV DOHC SUZUKI ADDRESS 125
Προεπιλογή Απάντηση: Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Mak1s Εμφάνιση μηνυμάτων
Ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που σήμερα ταξιδέψαμε μαζί.

Προσωπικά για εμένα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Ο συνδυασμός των όμορφων προορισμών και η συναναστροφή με ενδιαφέροντα άτομα έκανα την μέρα πραγματικά κερδισμένη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Μιχάλη, όχι μόνο γιατί ήταν ο εμπνευστής της εξόρμησης, αλλά και γιατί με «σκούπιζε» με υπομονή στην επιστροφή.

Να είστε όλοι καλά!
Γεια σου βρε Μάκη!Μια κατηγορία μόνος σου...
Reply With Quote
Παλιό 28-11-2010, 23:59
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure

k ego eho ftasei edo kata tis 9.25 kai koimithika kanena misaoro agalia me ti gynaika mou ston kanape. apo tous pio oraious ipnous. τελοσπάντων ας γράψω ελληνικά κ ας ευχαριστήσω ΟΛΗ την παρέα για την ωραία εμπειρία, τον εμπνευστή μιχάλη και τις μηχανές μας που για ακόμη μια φορά μας ανέχτηκαν. Ευχαριστούμε κ την Ελένη για τα γλυκά και τα μαθήματα off-shore εταιρειών που μου έκανε. Να δώσω συγχαρητήρια κ στο μάκη ο οποίος με το μικρότερο των gs οδήγησε επιτυχώς ενα τμήμα της παρέας για αρκετή ώρα σε άγνωστους και δύσκολους δρόμους. Αυτό το γράφω για να μην νομίζεις ότι υστερούσες σε κάτι πέραν των 550κυβικών (για να έχεις ένα στόχο το γράφω, σε κόβω σε κανένα χρόνο να κάνεις μεταβίβαση).

Τέλος θα ήθελα να δώσω στην συγχαρητήρια στην κυρία που άνοιξε το φύλο της πρωινής τυρόπιτας που ήταν καταπληκτική.

Σας περιμένω να δώσουμε το επόμενο ραντεβού, αφού αλλάξω λάδια των 5000 (έχω τώρα 4950).
Συντονιστείτε
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 00:00
Mak1s Ο/Η Mak1s βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: G 650 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΡΤΖΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σου βρε Μάκη!Μια κατηγορία μόνος σου...

Κατηγορία Β’ τοπικό Τζώρτζη ....
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 00:06
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Φτάσαμε και μεις μια χαρά.

Η Ειρήνη και εγώ, ευχαριστούμε όλη την παρέα των διοδίων…

http://img337.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Mkio" (αν σας κάνει διακοπές την πρώτη φορά, που θα το δείτε - ξαναδείτε το. Θα το δείξει μια χαρά)

… αλλά και τους υπόλοιπους που φαίνονται πιό κάτω, για την πολύ ωραία Κυριακάτικη βόλτα. Ωραία η ιδέα του Βόα του Κροταλία – του Μιχάλη του Χατζηλία, που υλοποιήθηκε μια χαρά. Σας ευχαριστώ και για τα καλά σας λόγια, αλλά εγώ δεν ήμουν τίποτα άλλο από ένας απλός στρατιώτης στις διαταγές του αρχηγού.

Θα πας μπροστά για να καθαρίζεις τις νάρκες – yes sir

Θα πηγαίνεις με 120χλμ – yes sir

Θα με πας ‘Αγνάντι’ για να αγναντεύω – yes sir

Θα με πας Πόρτο Χέλι για να δω τον ντόκο – yes sir

Θα με πας Ερμιόνη για να φάω και να δω τις βάρκες – yes sir

Μετά φύγαμε με αεροπλάνα και βαπόρια

Από δε τα αεροπλάνα, είδαμε και την Ερμιόνη από ψηλά

Άντε και στα επόμενα (που μάλλον θα είναι το πικ – νικ στον Άγιο Μερκούριο, της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου).

http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B1-58/%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%BA-%CE%BD%CE%B9%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%9C%CE%B5%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-15545/
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 00:09
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Όλα ξεκίνησαν... το πρωί της Κυριακής 28-11-2010...

Το ραντεβού μας...? Τα διόδια της Ελευσίνας... Μηχανές πάσης φύσεως... το ίδιο και αναβάτες...

Παιδιά που γνωρίζαμε...αλλά και παιδιά που βλέπαμε πρώτη φορά και χαρήκαμε που τα γνωρίσαμε...!!!

Η παρέα μέσα στην τρελή χαρά... εγώ ήμουν λίγο κομμάτια για να είμαι ειλικρινής... με 3 ώρες ύπνο...

Η ιδέα...?? Του Βόα του κροταλία... ή αλλιώς γνωστός με το ψευδώνυμο "Μιχάλης Χατζηλίας"..!!

Ο προορισμός μας...?? Επίδαυρος... Πορτοχέλι... Ερμιόνη & Πόρος (Γαλατάς) !!!

Γύρω στις 08:45 αναχωρήσαμε για την εκδρομούλα μας... γεμάτοι όρεξη...

Last edited by CPretenteriS; 29-11-2010 at 00:20.
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 00:13
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

http://img337.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Mkio" (αν σας κάνει διακοπές την πρώτη φορά, που θα το δείτε - ξαναδείτε το. Θα το δείξει μια χαρά)

… αλλά και τους υπόλοιπους που φαίνονται πιό κάτω, για την πολύ ωραία Κυριακάτικη βόλτα. Ωραία η ιδέα του Βόα του Κροταλία – του Μιχάλη του Χατζηλία, που υλοποιήθηκε μια χαρά. Σας ευχαριστώ και για τα καλά σας λόγια, αλλά εγώ δεν ήμουν τίποτα άλλο από ένας απλός στρατιώτης στις διαταγές του αρχηγού.

Άντε και στα επόμενα (που μάλλον θα είναι το πικ – νικ στον Άγιο Μερκούριο, της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου).

http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B1-58/%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%BA-%CE%BD%CE%B9%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%9C%CE%B5%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-15545/

ckk ιδιαίτερα συγχαρητήρια σε σένα. Ουσιαστική και πολλή δουλειά σε silence mode. Ο αφανής ήρωας.
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 00:20
dimitrisb Ο/Η dimitrisb βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πεύκη (Αθήνα)
Μoto: R1200GS (κίτρινο)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από z_atomic Εμφάνιση μηνυμάτων
k ego eho ftasei edo kata tis 9.25 kai koimithika kanena misaoro agalia me ti gynaika mou ston kanape. apo tous pio oraious ipnous. τελοσπάντων ας γράψω ελληνικά κ ας ευχαριστήσω ΟΛΗ την παρέα για την ωραία εμπειρία, τον εμπνευστή μιχάλη και τις μηχανές μας που για ακόμη μια φορά μας ανέχτηκαν. Ευχαριστούμε κ την Ελένη για τα γλυκά και τα μαθήματα off-shore εταιρειών που μου έκανε. Να δώσω συγχαρητήρια κ στο μάκη ο οποίος με το μικρότερο των gs οδήγησε επιτυχώς ενα τμήμα της παρέας για αρκετή ώρα σε άγνωστους και δύσκολους δρόμους. Αυτό το γράφω για να μην νομίζεις ότι υστερούσες σε κάτι πέραν των 550κυβικών (για να έχεις ένα στόχο το γράφω, σε κόβω σε κανένα χρόνο να κάνεις μεταβίβαση).

Τέλος θα ήθελα να δώσω στην συγχαρητήρια στην κυρία που άνοιξε το φύλο της πρωινής τυρόπιτας που ήταν καταπληκτική.

Σας περιμένω να δώσουμε το επόμενο ραντεβού, αφού αλλάξω λάδια των 5000 (έχω τώρα 4950).
Συντονιστείτε
Όμορφα! Μια χαρά!
Πηγαίναμε πιο σιγά και "χαζεύαμε" τη διαδρομή που ήταν πολύ ωραία!
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 00:22
dimitrisb Ο/Η dimitrisb βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πεύκη (Αθήνα)
Μoto: R1200GS (κίτρινο)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Και εμείς ευχαριστούμε! Περάσαμε πολύ ωραία!
Χάρηκα που σας γνώρισα!
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 00:24
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από z_atomic Εμφάνιση μηνυμάτων
ckk ιδιαίτερα συγχαρητήρια σε σένα. Ουσιαστική και πολλή δουλειά σε silence mode. Ο αφανής ήρωας.
Σε ευχαριστώ ρε Ζήση.

Να ζήσει και η 111 ΠΜ. Τι μου θύμιζες το μεσημέρι με όλα αυτά τα τοπωνύμια στο πιο ωραίο βουνό της Ελλάδας…
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης