|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Revit Cayenne Pro Jacket
Εγώ πάντως το πήρα και είναι υπέροχο ...
|
|
|||
|
|||
βρε παιδια το προηγουμενο το cayene ειχε και στην πλατη καποια προστασια 'η μηπως εμπαινε μετα σαν extra?οποιος ξερει ας απαντησει παρακαλω.ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
κοιταξε να δεις...το δικο μου...RevIt Cayenne Pro ...αν και ειχε επιλογη απο την αγγλικη αντιπροσωπεια να μου το στειλουν με προστατευτικο πλατης...λογω βλακειας της στιγμης...το πραγγειλα χωρις....τελικα κατεληξα να πραγγειλω απο την KNOX το προστατευτικο πλατης και να το τοπο8ετησω στην υπαρχον θεση που εχει....ετσι με 20λιρες ειχα ενα πολυ καλο προστατευτικο πλατης...αχρειαστο να ειναι...
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά, μήπως κανείς ξέρει τη διφορά του συγκεκριμένου μπουφάν από το off track...?
|
|
|||
|
|||
Με το καλό !!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πως εγινε αυτο; 765 ευρω;
|
|
|||
|
|||
απλά τόσο έκαναν χωρίς δημοπρασία (Buynow), σε δημοπρασία πουλήθηκε το παντελόνι 220Ε!!!!! , αλλά δεν μου έκανε το νούμερο γμτ...
|
|
|||
|
|||
Ρε αδερφε συγνωμη γιατι εγω τα βγαζω 900 ευρω; Χωρις μεταφορικα!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ψάξε στο ΕΒΑΥ Γερμανίας. |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Airbag Jacket. | Arkas | Διάφορα | 11 | 22-05-2009 09:10 |
Jacket Colori with Airbag Black | Gazi | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 13 | 19-02-2009 12:27 |