|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζάντες 1200 adv.
Καλό είναι να ζητήσεις ένα συγνώμη πάντως.
|
|
|||
|
|||
Δεν χρειάζεται να ζητήσει καμμία συγνώμη. Είδε κάτι και το είπε. Αλλωστε το λάθος το έκανες εσύ που είπες ότι είναι καινούριες ενώ δεν ήταν.. Απο εκεί ξεκίνησαν όλα..
Τέλος πάντων το θέμα να θεωρηθεί λήξαν.. |
|
|||
|
|||
υπερβολικος εεεεε......... τελος παντων σταματω γιατι σέβομαι τον υπεύθυνο που ανεβασε το θεμα......
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εγώ να σου πω την αλήθεια, πιο πολύ σέβομαι εσένα από τα μέχρι σήμερα γραφόμενα σου (συνολικά)
Last edited by IOTH1X; 17-03-2013 at 22:58. |
|
|||
|
|||
Αγαπητέ ΙΟΤΗ1Χ, δεν μπορούμε να κατηγορούμε κανένα χωρίς αποδείξεις και συγνώμη αλλά η φωτό και η ερμηνεία που αυθαίρετα της δίνεις δεν είναι απόδειξη.
Θα έπρεπε από την στιγμή που έχεις την όποια υποψία, να απευθυνθείς σε κάποιο moderator και να γίνει ένας έλεγχος της αγγελίας και του προσώπου που την ανέρτησε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι εισαγωγές και τα ρακόρ δεν είναι ερμηνεία. Ως διαπίστωση το έγραψα. Για μένα δεν υπάρχει καμία υποψία. Μου είναι ξεκάθαρο αυτό που βλέπω και τα συμπεράσματα τα κράτησα για τον εαυτό μου αποφεύγοντας στραβοπατήματα. Αυτοί πάλι που πίστεψαν ότι θα αγοράσουν ζάντες από €1800 μόλις €500. Οι αγγελίες όλες θα πρέπει αυτόματα να ελέγχονται από τους Moderator προς αποφυγή |
|
|||
|
|||
Επειδή γράφτηκαν πράγματα τα οποία δεν έπρεπε καν να αναρτηθούν και πόσο μάλλον απο ανθρώπους τους οποίους ούτε καν τους ενδιεφερε,για μην έχει περαιτέρω συνέχεια το θέμα και επειδή έχω βρεθεί στη θέση του αγοραστή βρίσκοντας μια ευκαιρία,γι αυτό λοιπόν το ραντεβου που έχω κλεισει [SIZE="5"]στον χώρο τον οποίο βρίσκονται η ζάντες ισχύει κανονικα.(ραντεβού με τον paraligo) εάν η συμφωνία δεν κλείσει,η αγγελία ακυρώνεται.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτά με την αγγελία |
|
|||
|
|||