|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδα Δ κοντρα σε μονοδρομο
Το θέμα είναι ότι, όπως συμβαίνει σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, πάντα υπάρχουν "καλοί" και "κακοί", συμπεριφορές που ενισχύουν ή αμαυρώνουν την εικόνα. Κι εγώ έχω διφορούμενες εμπειρίες... Από μοτοσυκλετιστή της τροχαίας που με μάζεψε (όντας πιο νέος και πιό θερμοκέφαλος) στην παραλιακή όταν είχα πρωτοπάρει ένα FZR1000 κι έκανα μ@λ@κίες και με 5 πράγματα που μου είπε πραγματικά τα κατάλαβα και τις έκοψα, μέχρι αστυνομικό Octavia που έκανε παντηλίκια μέρα-μεσημέρι στην βουλιαγμένης...
Το σίγουρο είναι ότι απόψεις και εικόνες καλώς ή κακώς θα βγούν απο τις εμπειρίες μας, το ζητούμενο είναι να αυτορυθμίζονται εσωτερικά οι συμπεριφορές στο σώμα (δηλαδή να μην υπάρχει μεταξύ σας ανοχή σε μ@λ@κίες) ώστε η εμπειρίες μας να είναι όσο το δυνατόν πρός την καλή πλευρά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
δηλαδη απ ολα αυτα που εχουν συμβει στη ζωη μας τις τελευταιες μερες αυτο που σου εμεινε ειναι το παραπανω?α καλα.
|
|
|||
|
|||
Mrdaellisέγραψες :<< και φυσικά την νύφη θα την πλήρωνε ο φίλος μας μόνος του!! γιατί αν ο μπάτσος επικαλεστεί ότι πήγαινε σε συμβάν (που αυτό θα πει) και ας μην έχει σειρήνες, τότε είναι καλυμμένος!!!! φιλάκια δηλαδή!>> .
Αυτό το φαντάστηκες μόνος σου η στο είπε κάποιος και το έχαψες ;Καλά ο κάθε χαζός μπορεί να λέει ότι θέλει ,ελάχιστη κοινή λογική δεν υπάρχει ; Δεν διάβασες αυτά που γράφω περί εύθηνης ατυχήματος ; Δηλαδή εάν (π.χ.)ένας οδηγός ασθενοφόρου , περιπολικού , πυροσβεστικού κ.α. τρέχει πάνω από το όριο (άρθρο 20) ,μεθυσμένος (άρθρο 42) και δεν σταματήσει στο σημείο (εγκαταλείψει) τον πεζό που παρέσυρε και σκότωσε (άρθρο 43) θα επικαλεστεί το άρθρο 44 και θα αθωωθεί;;;;;;; Αυτά δεν είναι ακακίες αλά γνήσιες Μ…. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υ.Γ. Συνηθως οι φιλοι μου μιλανε πιο ομορφα γιατι τους ξερω!!!! |
|
|||
|
|||
Η απάντηση μου είναι σε αυστηρό τόνο όχι φυσικά ενάντιων του προσώπου σου αλά των γραπτών σου γιατί η νοοτροπία :<<στην Ελλάδα είμαστε >> και μη γνώση των νομών: <<άσε που δεν θα κάνουν στον μπάτσο αλκοτέστ αλλά σε εσένα>> , <<και φυσικά την νύφη θα την πλήρωνε ο φίλος μας μόνος του!! γιατί αν ο μπάτσος επικαλεστεί ότι πήγαινε σε συμβάν (που αυτό θα πει) και ας μην έχει σειρήνες, τότε είναι καλυμμένος>>, μόνο ζημία κάνουν και ίσως δίνουν την δυνατότητα σε κακούς υπαλλήλους να αλλοιώσουν η παραλείψουν στοιχεία κ.α. ώστε να μην αποδίδεται υπευθυνότητα ως θα έπρεπε .
Ποιος σου είπε π.χ. ότι δεν γίνεται αλκοτέστ σε οδηγούς αστυνομικούς;(πυροσβέστες, λιμενικούς, στρατιωτικούς ,Ε.Κ.Α.Β κ.α.) Το κάθε συμβάν είναι μοναδικό και ιδιαίτερο και δεν είναι βάση για γενίκευση. Εάν έβλεπα όλα τα στοιχεία για το συμβάν του φίλου σου θα σου εξηγούσα γιατί δεν έβγαλε άκρη και δεν βρήκε το δίκιο του, εάν βέβαια είχε . |
|
|||
|
|||
Το θέμα το άνοιξα για να αναφέρω μια συμπεριφορά και τακτικη επικίνδυνη.
Τα παιδία της ομαδας Δ, γιατί παιδία είναι, μπορεί να μην καταλαβαίνουν οτι αυτό που έκαναν είναι επικίνδυνο ή να μην ξερουν οτι ο ΚΟΚ το απαγορευει ρητά. Η ιδια, πρακτικά, παράβαση είναι με τα ντελιβερι που πάνε συχνά κόντρα σε μονοδρόμους, αλλά οι αστυνομικοί είναι εκεί για να τηρούν το νομο Το θέμα δεν ειναι να γίνει ατύχημα, δεν έχει σημασία να αποδώσεις ευθύνες ΤΟΤΕ... Για να το καταλάβουν μερίκοί περιορισμένης αντίληψης ας σκεφθούν τη μάνα ενός οποιουδήποτε νεκρού ή σοβαρά τραυματισμένου απο κάποιον που παραβίασε τον ΚΟΚ. Απο 'κει και πέρα, για διάφορες ειρωνίες που γραφτηκαν εδω μέσα τι να πώ...Τους εύχομαι να μην εμπλακούν ποτέ σε ατύχημα με κάποιον (είτε είναι αστυνομικός ή όχι) που έχει την ιδια αντίληψη με αυτούς... ΑΥΤΑ και ΤΕΛΟΣ απο μενα για το θέμα... Καληνύχτα και καλή τύχη στους είρωνες... |
|
|