|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Εγω παλι δεν ειμαι του ποδοσφαιρου , λιγο ειδα και μετα απο λιγο ξαναμπηκα στο youtube με αφορμη την ερωτηση του συμφορουμιτη για τις στροφες...Και μιλαμε εχω κολλησει στο throttle control και knee to knee....
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδια ρε παιδια...με συγχωρειτε για το ρε....Καθε λιγο και λιγακι βγαινουν τετοιες ανυπογραφες αηδιες με σκοπο να κρατανε τον απλο πολιτη αποσβολωμενο ...Βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος...χτες ητανε που βγηκε ενα τετοιο γραμμα απο ενα ταχα μου Ιαπωνα...Τι ΜΑΛΑΚΙΕς ειναι αυτες? Τι τον ενδιαφερει τον Ιαπωνα ποσα κιλα μαλακες ειμαστε εμεις εδω κατω!!!...Μην αναπαραγετε τετοιες αηδιες και φυσικα μην χαλιεστε μεταξυ σας....Εμας και εννοω τους Ελληνες μας νικουν μονο οταν ειμαστε διχασμενοι...Την δουλεια τους κανουν μερικοι...δικια μας δουλεια ειναι να τους την χαλασουμε...Αυτα κυριοι απο μενα.
|
|
|||
|
|||
Good Samaras
Μείνετε στην επίθεση!!!! |
|
|||
|
|||
Αναλαμπή ήταν Θοδωρή, όταν κλείνεσαι τόσο απέναντι σε τέτοιους παίχτες...
φυσικά είναι άλλο επίπεδο. από μένα συγχαρητήρια στα παιδιά! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφώνα με όσα γράφεις, οι Αφγανοί δολοφόνοι είναι …φασίστες !!! Υ.Γ. Πολίτες της γης δεν υπάρχουν, παρά μόνο στα οράματα των ισχυρών του πλανήτη που προωθούν την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια κυβέρνηση. Η σημερινή ξεφτιλισμένη ψευτοαριστερά λειτούργει ως φερέφωνο τους… |
|
|||
|
|||
Καλά, εσύ πάρε τους μετανάστες Αφγανούς που σκότωσαν το παλικάρι στην Πάτρα ή όποιον θέλεις για να <<σου κάνει παρέα>> και να <<ανταλλάξετε πολιτισμό>>.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έξαλλου έχει αλλάξει πλήρως στον 21ο αιώνα, αυτό που λέγαμε τότε ως << αραβική-μουσουλμανική>> τρομοκρατία. Το θέμα απασχολεί σοβαρά τις Ελληνικές αρχές. Με τον ορο <<διεθνής τρομοκρατία>> τι εννοείς? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γελασαμε και σημερα...... |
|
|||
|
|||
Αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Εμ δεν καταλαβαίνεις κιόλας τα γραφόμενα.
|
|
|