|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επτά νομά σ'ένα δωμά 21,22-4-12
Ενα απο τα καλυτερα παιδια των Ελληνικων Βουνων!
Θα μεινει αξεχαστη η απαντηση στην εκτος ελεγχου γειτονισσα αποτελουμενη απο μιγμα υπαλληλου πολυεθνικης αναρχικου της Καμαρας και οψιμης πελατισσας των superbodyline centers..που παραπονεθηκε για την χρηση απο εμας των ηδη υπεξαιρεθεντων καυσοξυλων εμενα κοπελια για να με τσαντισεις πρεπει να προσπαθησεις παααρα πολυ... Μανο σε ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας για τη φιλοξενια! |
|
|||
|
|||
@ Manolo.......εισαι εκτος απο πιλοτος Μιραζ, ντόμπρος & σταρατος!!!
τετοια ρεπετιτιον που στησες για την πάρτη μας....αξιζεις πολλα ευσημα πρέπει να ανταποδώσουμε!!! |
|
|||
|
|||
ξέρεις πως.,.,.,εεεε? στα απέναντι βουνά..,.,.,., Last edited by tattoopanther; 27-04-2012 at 00:41. |
|
|||
|
|||
Μανωλη ενα τεραστιο ευχαριστω που χαρη σε σενα ειδαν τα ματια μας τοση ομορφια... οπως ειπε κι Βασιλης
ανταποδοση θα υπαρξει γιατι εδωσες αλλο νοημα στη λεξη φιλοξενια-το τρεξιμο να τα βολεψεις ολα μολις φτασαμε ειναι κατι εντονα χαραγμενο στο μυαλο μου-. Για αυτην την παρεα οτι και να πει κανεις ειναι λιγο... ολοι τους παιδια που χαιρεσαι να ταξιδευεις μαζι τους! 'Αϊντε και στην επομενη καρντασια μου!!! |
|
|||
|
|||
Ότι και να γράψω λίγο είναι, απλά ΜΠΡΑΒΟ σας....
Άντε και στα δικά μας.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά, ωραίο παρεάκι, ωραίες διαδρομές και όπως πάντα φοβερή κάλυψη και σκηνοθεσία από τον Χρήστο. Πάντα τέτοια !!!
|
|
|||
|
|||
Ότι καλύτερο,έχω δει τελευταία,το παρεάκι σας κ τα μέρη σας,άψογοι!Να΄στε καλά παίδες κ στην επόμενη!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά . Άψογη παρουσίαση....
Την κατέχετε την τέχνη της ...καλοπέρασης !! Η Ελλάδα μας είναι παράδεισος για on off |
|
|||
|
|||
Μπραβο παιδες....μας κανετε να ζηλεψουμε παλι!!!!!!!Αψογη παρουσιαση....και ο σκηνοθετης...απεκτος
|
|
|