|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: SHOEI GT AIR
πως θα το επιβεβαιωσουμε,οτι ειναι double d ring?
|
|
|||
|
|||
ΔΕΝ έχει double D ring
Το παρακάτω ειναι απο το FC-moto.de MICRO RATCHET SYSTEM interlocking mechanism 100 % stainless steel no Safety sacrifice by the use of plastic handy to open and close easy to adjust Πάρε το Shoei XR-1100 κραναρα! Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
Θεωρω οτι αφου το γραφει (και μαλιστα με εντονη γραφη για να ξεχωριζει απο τις λοιπες προδιαγραφες) ετσι θα ειναι. Για να σιγουρευτεις στελνεις ενα email κ το ρωτας.
Παντως εγω που ψωνισα απο το συγκεκριμενο καταστημα ενα arai μου ηρθε με αμερικανικες προδιαγραφες snell 2010...ισως λοιπον το μαγαζι να κανει εισαγωγες απο ΗΠΑ η κατι σχετικο τελοσπαντων |
|
|||
|
|||
Παίδες θα πάω την τρίτη για 2 κράνη στην ηλιούπολη και είμαι μεταξύ του GT-air και το xr-1100 γνωρίζει κανεί διαφορές??? κλείνω προς το GT-air....help please ........τιμούλα για το GT-air για το TC5 και τα 2 μαζί 990euro είναι καλά???
|
|
|||
|
|||
To GT ειναι η προσπαθεια της Shoei για ενα τουρισταδικο κρανος,με σαφως λιγοτερο θορυβο απο το 1100,ενσωματωμενη ζελατινα ηλιου και τα σχετικα..Το 1100,ειναι πιστευω μια κλιμακα κατω απο το Gt..Σε οτι αφορα την τιμη,μου ακουγονται πολλα,εαν σκεφτεις οτι τετοιες εποχες πας και ακουμπας ενα χιλιαρικο,και παιρνεις τιμες που θα επαιρνα και εγω που θα αγοραζα ενα κρανος μονο του..Γνωμη μου,πιεσε για κατι καλυτερο,η ψαξου στο νετ..ειδικα στο 1100 παιζουν τρελλες προσφορες κατα καιρους
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κλείνω προς το GT-air για του λόγους που προαναφέρεις......απο το διαδίκτυο δεν βρίσκω καλύτερη τιμή δυστυχώς, η καλύτερη εδώ στην ελλάδα είναι απο εδώ SHOEI GT-AIR JOURNEY TC-5 - Ηondabikes - Μοτοσυκλέτες - Αξεσουάρ - Εξοπλισμός Αναβάτη δεν έχω μιλήσει μαζί τους για το αν κάνουνε καλύτερη τιμή στην αγορά δυο μαζί....αν και οι έμποροι που έχω μιλήσει μέχρις στιγμής για κάποιο λόγο δεν ρίχνουν ούτε cent(α ρε jumbo που σας χρειάζεται).... ας μας πεί και κάποιος που το φοράει ήδη αν είναι ικανοποιημένος ρε παιδιά!! |
|
|||
|
|||
εδω και ένα μήνα περίπου είμαι κάτοχος ενός ενός gt air με το οποίο έκανα πρόσφατα 4500χλμ βολταροντας στα Βαλκάνια αυτό που έχω να σου πω είναι τα εξής πρώτον παρόλο το ονομαστικά αυξημένο βάρος (1500gr) δεν ένοιωσα ούτε στιγμή ότι κουραστηκα από το βάρος ,δεύτερο έχει μια αρκετή άνετη φόρμα που τουλάχιστον σε εμένα ταιριάζει πολύ καλά στο κρανίο μου,,,,,, ύστερα η φιμε αντί ηλιακή εσωτερική ζελατινα είναι υπεροχή και σου προσφέρει μεγάλη ευκολία ιδιαίτερα στα μεγάλα ταξίδια με εναλλαγές του καιρού και της ορατότητας και τρίτον δεν υπάρχει καμία περίπτωση να νιώσεις ζέστη με τουςαεραγωγους απίστευτος αερισμος ακόμα και σε σχετικά μικρές ταχύτητες με παρά πολύ ζέστη
Αυτό που περιμένα να είναι σε καλύτερο επίπεδο είναι. Οθορυβος αλλά οκ είναι σε αρκετά ανεκτό επίπεδο |
|
|||
|
|||
Νικόλα πήρα εχθές το λευκό...πολύ καλές εντυπώσεις απο όλες τις πλευρές ! Αν θές να ρωτήσεις κάτι άλλο πάρε τηλέφωνο .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Τα κρανάκια αγοραστήκανε τελικά απο τον αντιπρόσωπο...τώρα ξεκουραζονται....το σ/κ στην πρώτη βόλτα θα γράψω και κανένα σχολιάκι!! Αχρείαστα να'ναι... |
|
|