|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 1 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 1 poderosa 2 για 1100 με επιφύλαξη (κάνε μια ερευνούλα) adventure 2 για 1150 νομίζω κάνει το ίδιο (κάνε μια ερευνούλα) άντε παιδιά μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! |
|
|||
|
|||
οκ
|
|
|||
|
|||
Γειά σου ρε Ευτύχη.. Είσαι θεός.. Θέλω και εγώ ένα..Τέτοιες ευκαιρίες στις μέρες μας δεν χάνονται.. Συγχαρητήρια για την ιδέα σου(και που το μοιράστηκες μαζί μας),αυτα πρέπει να λέγονται..
|
|
|||
|
|||
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 1 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 1 poderosa 2 για 1100 με επιφύλαξη (κάνε μια ερευνούλα) adventure 2 για 1150 νομίζω κάνει το ίδιο (κάνε μια ερευνούλα) billyGS 1 |
|
|||
|
|||
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα εύσημα, να είστε καλά. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να μας βγει ! ! !
|
|
|||
|
|||
θα έπαιρνα και εγώ να έχω spare ένα αλλά το πιθανότερο να μη σας δω, οπότε...
(θα δούμε) |
|
|||
|
|||
1 τεμάχιον και για μένα!
|
|
|||
|
|||
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 1 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 1 poderosa 2 για 1100 με επιφύλαξη (κάνε μια ερευνούλα) adventure 2 για 1150 νομίζω κάνει το ίδιο (κάνε μια ερευνούλα) billyGS 1 victorakos 1 |
|
|||
|
|||
Και ενα εγω......!!....αν κανει σε 1100...
|
|
|||
|
|||
2..Κάνε τα 2.. τ'ακούς κυρ-Στέφανε?Βρήκα μια δουλειά,μια σπουδαία δουλειά.......Θέλω 2 για να δώσω σε έναν φίλο μου που το έχει καταργήσει εδώ και καιρό
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |