|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιτέλους βλάβη σε Γιαπωνέζικη μηχανή!!!!
Είναι γιατί γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει καλύτερη Μοτο απο την GS......και θα δυσκολευομουν να βρω αντικαταστατη....
|
|
|||
|
|||
Το <<χιούμορ>> των βαρκαδερών είναι ευπρόσδεκτο μέχρι τον Νοέμβριο…. Μετά μπαίνει ο χειμώνας…
Μήπως να ποστάρω στα <<τεχνικά>> το παρακάτω ? -Συμφορουμίτες βοήθεια, έπαθα μεγάλη ζημία ….μετά από 13 χρόνια λάσκαρε το εμπρός αριστερό φλας στο GS μου … καταστράφηκα , πως θα το σφίξω ξανά ??? Με τέτοιες ######## ποσταρισμένες στα << τεχνικά >> καλύτερα να καταργηθεί η ενότητα. Έτσι κι αλλιώς όταν κάποιος ζητά βοήθεια και γνώμες για μια βλάβη στα <<τεχνικά>>, γρήγορα επεμβαίνει η γνωστή ομάδα() και βρομίζουν με σελίδες ειρωνείας, αντιδικιών, βρισιές και αλλά άσχετα…αίσχος ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τωρα αυτα για τις ειρωνιες, αντιδικιες, βρισιες αστα στο πλαι!! ειδικα για το τελευταιο κοιτα την τριτη λεξη του δικου σου πιο πανω!!! |
|
|||
|
|||
Η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει καλυτερη μοτο και πιο αναξιοπιστη απο την GS!! Eιναι αληθεια αυτο!!!
|
|
|||
|
|||
Αστείο είναι το θέμα.......μην αρχισετε τους τσακωμους
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αναφέρθηκε όμως, ότι εκεί αναρτήθηκε πρώτα ! Δεν νομίζω να διαφωνείς ότι είναι χαλί μαύρο, να έχει κάποιος ένα πρόβλημα και να ψάχνει μέσα σε σελίδες με άσχετα ποσταρίσματα και αντιδικίες να βρει κάποιο ποστ που να τον βοηθάει…. Υ.Γ. μίλησα για ομάδα …εσύ τουλάχιστον δίνεις και τεχνικές πληροφορίες και βοηθάς … …..βέβαια που και που ξεφεύγεις λίγο … |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν το εβλεπα στα τεχνικα να εισαι σιγουρος οτι θα επαιρνα τον Γρηγορη τηλεφωνο και θα του ελεγα να το βγαλει απο εκει!! Δεν ειμαι ουτε εγω ουτε ο Γρηγορης τοσο βλακας που να μην ξερω τι σημαινει ενα τετοιο θεμα που αφορα μοτο αλλης εταιρειας ανεβασμενο σε νημα (τεχνικα) που απευθυνεται σε συγκεκριμενη μοτοσυκλετα και εταιρεια πανω στην οποια ειναι στημενο το φορουμ!! Οσο για την ''ομαδα'' νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι κατι τετοιο δεν ισχυει. Πρωτον διοτι ειμαστε λιγοι οι αλλοθρησκοι, δευτερον γιατι ο Γρηγορης (ενας εκ της ''ομαδος'') ειχε μηνες να μπει και να γραψει και δεν νομιζω να του την εδωσε ετσι ξαφνικα, και τριτον ενας εκ της ''ομαδος'' ειναι και μοντερειτορ! Αυτο το τελευταιο λεει πολλα νομιζω για το ποιόν του φορουμ αυτου και του τι θελει να εμπνευσει σε ολους εμας, χοντακηδες, μπεμβαδακηδες, καβασακηδες κ.λ.π.! Υ.γ. ξεφευγω εεε? προσεχε και η βαρκα γερνει Θοδωρη!!!!! |
|
|||
|
|||
Τσακωμους με τον Θοδωρα στο φορουμ? ΟΧΙ πια!! τωρα παιζουμε ξυλο, μπουνιες και κλωτσιες, μονον κατ΄ιδιαν στους καφεδες μας, μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας!!!
την τελευταια φορα φωναξε και συναδελφους του να τον γλυτωσουν απο τα νυχια του αλλοθρησκου!!! |
|
|||
|
|||
Με ντιζες θα ασχολουμαστε εν ετη 2011?? Ξυπνηστε, η τεχνολογια προχωραει...
|
|
|||
|
|||
Λοιπον, ο Γρηγορης μπορει να μου κανει πλακα που χαλασε η ντιζα μου (που σημειωτεον λειτουργει παραλληλα σε μια δευτερη ανταλλακτικη που περιμενει να ερθει η ωρα της), αλλα η γκρινια μου συνισταται στο οτι το Varadero μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ.
Γκρινιαζω και θα γκρινιαζω για αυτο το θεμα με καθε αφορμη! Μπορει να θεωρειται πταισμα μια ντιζα καθε τοσο, αλλα εμενα μου τη δινει παραυτα! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σημαντικές αλλαγές στην πολιτική χρεώσεων ανακοίνωσε το eBay | humer | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 10 | 06-05-2011 16:05 |
Πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου ζήτησε ο πρωθυπουργός | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 18-01-2011 22:19 |
Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 12:33 |
Μάθετε τα δικαιώματα που έχετε σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και προστατεύστε | MARK | Χρήσιμα | 7 | 23-06-2010 19:57 |
Σταρόβας - Λέει τραγούδι του Κ. Μακεδόνα σε ρώσικα, γαλλικά, τούρκικα και αφρικανικα! | zastava | Χιούμορ | 2 | 21-10-2009 13:39 |