|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε Final Four (basket) στη χώρα των Βάσκων?? Στις παέγιες... και τους Ταυ
Τα πρώτα κόστη έχουν βγει... και τα νούμερα είναι αρκετά αισιόδοξα... θα ανακοινωθούν προσεχώς...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε Final Four (basket) στη χώρα των Βάσκων?? Στις παέγιες... και τους Ταυ
Περνάμε το χιλιάρικο;
|
|
|||
|
|||
Σου λέω στα πολύ γρήγορα... για να μην κάνεις σαν τη χήρα στο κρεβάτι... ... τα δικά μου (που είμαι μονός)... σε 2κλινη καμπίνα στο πλοίο... όχι 4κλινη που θα ήταν ακόμη φθηνότερα... βγαίνουν... 1.200 € και περιλαμβάνουν.... καύσιμα... πλοία... 3 διανυκτερεύσεις στο πήγαινε-έλα... 4 διανυκτερεύσεις στη Μπάρτσα... και το εισητήριο για τους 4 αγώνες... Είναι πολύ λογικά αν σκεφτείς όλο το story... Θα ανακοινωθούν αναλυτικά... με διάφορα options... |
|
|||
|
|||
Αυτήν την απορία θα παρακαλούσα να μου την λύσεις σε κάποιο άλλο θέμα
Επειδή δεν έχω κοιμηθεί με χήρα και δεν ξέρω πως "κάνει" στο κρεβάτι, θα μ' ενδιέφερε να μάθω ποια είναι τα κοινά σημεία μαζί της |
|
|||
|
|||
Θα τα μάθεις όλα όταν πρέπει...
|
|
|||
|
|||
Έχουμε συμμετοχή... γνωστού "προβληματικού" τύπου....
Παρακαλώ όπως δηλώσει τη συμμετοχή του και επισήμως... Αγάπη μου εσύύύ.... |
|
|||
|
|||
. . . Αν εννοείς εμένα Να βγεί το πρόγραμμα και μετά θα δηλωθούμε και επίσημα . . . και εφόσον διευθετήσω το προστιματάκι που εκρεμεί εις βάρος μου, στην γειτονική Ιταλία |
|
|||
|
|||
Φυγά..... ε φυγά.... κοίτα να μας μαζέψουν στα σύνορα...
|
|
|||
|
|||
Και αφού συνεννοηθείς με τον Sakis πρώτα
|
|
|||
|
|||
Νίκο είπαμε, 5΄λεπτά σε δωμάτιο και με σβηστά τα φώτα
|
Tags |
final four, ταξίδι, ισπανία, γαλλια, εξωτερικό |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 22:48 |
Πέντε ευρωπαϊκές χώρες στη μεγαλύτερη μελέτη για τους κινδύνους των κινητών | gsmaniac | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 25-04-2010 10:11 |
Για τους εραστές και των 4 τροχών !! | frits | Διάφορα | 8 | 16-10-2009 22:02 |