|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Κανάλια", ένα μέρος όλο εκπλήξεις...
|
|
|||
|
|||
Αργυρη τελικα το SERVISE το κανονισατε ? η θα το κανονισετε στην επομενη τσιπουροσυναντηση ? σου το θυμιζω γιατι απο εδω και περα τρωγε τρωγε το μηχανακι θα αρχιζει να χτυπαει πυρακια ! και θα χρειαστει οποσδηποτε μαστορα!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εάν εννοείς το δικό μου μηχανάκι,
σε ενημερώνω το έχω εκπαιδεύσει να πίνει και βενζίνα αλλά και τσίπουρο με γλυκάνισο, άμα χρειαστεί...!!!! Είναι και του σαλονιού αλλά και του αλωνιού!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Αργύρη, άρχοντας όπως πάντα!!!
|
|
|||
|
|||
δεν υπονοω τιποτα για το μηχανακι ! απλα σου θυμιζω οτι ο μαστορας που εισαστε στα καναλια ειχε υποσχεθει ενα servise καπου εκει στη Μουχα που ειμασταν !! η μηπως ειχε πει οτι αν ξαναβρεθειτε θα πινετε τσιπουρο τοση ωρα οσο δηλαδη κραταει ενα servise σε μια μοτοσυκλετα και δεν το καταλαβα εγω?? παντως η η μια περιπτωση η η αλλη περιπτωση εσυ μην ανησηχεις κερδισμενος θα σαι !!
|
|
|||
|
|||
Αργύρη με τρέλανες τώρα, αυτό είναι το χωριό του πατέρα μου!
έχουμε σπίτι ακριβώς στην πλατεία! ε ρε μάσες που ρίχναμε στα πανηγύρια!!! χαμόοοοοοςςςς!!! |
|
|||
|
|||
Αργύρη φίλε τώρα το είδα το θέμα! Οι αναπάντεχες συναντήσεις όπως αυτή που μας περιγράφεις είναι οι καλύτερες!
Κάποια φορά πρέπει να τα επισκεφτώ τα μέρη σου... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ααα, τώρα το έπιασα.... Κοίτα να δεις, και σε αυτό το σημείο η μηχανή είναι εκπαιδευμένη... Πρώτα πίνει τα τσίπουρα του, το αφεντικό και μετά θα ασχοληθούμε με τα δικά του service..!!!! K-9 εκπαίδευση!!!! Απόσπασμα:
Εχετε σπίτι σε αυτό το γαμ@@το χωριό... Μέσα τριπλός για τσιπουροσυνάντηση εις KANALIA VILLAGE.... Φώτη (sid2011), ετοιμάσου, βρήκαμε έδρα στα Κανάλια... Απόσπασμα:
Σε περιμένω φίλε μου... Εχουμε πολλά να πούμε, αλλά και να πιούμε... |
|
|||
|
|||
αυτα ειναι.........μπραβο Αργυρη και στην παρεα σου!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βενιζέλος: "6,5 εκατ. ευρώ το μήνα στοιχίζει στην Ελλάδα η Λιβύη" | SenseiG | Ελλάδα | 13 | 20-04-2011 00:01 |
Οι εκπτώσεις συνεχίζονται με "μπαράζ" προσφορών | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 03-09-2010 13:43 |
Microsoft: αντιμέτωπη με ηλεκτρονικό "ζιζάνιο" 17 ετών των Windows | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 06-02-2010 12:12 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
Το νέο "ηλεκτρικό" κανονάκι .... Tesla Roadster ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 7 | 30-06-2009 01:42 |