|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πρόστιμα για ανασφάλιστες μοτοσικλέτες
Την πινακιδα δεν δινεις τπτ για να την παρεις ειτε ειναι κατεστραμμενη ειτε οχι....
μην με βαζετε να σκαναρω το λεει ξεκαθαρα ενα χαρτι που μου δωσανε προσφατα.... αν σας πηρανε 30 ευρω επειδη περασε το ετος και την καταστερεψανε ... κακως σας τα πηραν... Αν την χασεις η την καταστρεψεις για καποιο λογο τοτε ναι 30 ευρά |
|
|||
|
|||
Καλά θα κάνουν να στείλουν τα πρόστιμα να τελειώνουμε. Κυκλοφορούν πάνω από 1,5 εκατομμύριο ανασφάλιστα οχήματα. Αν τρακάρεις με τέτοιο τον ήπιες, γιατί καιι το επικουρικό έχει ξετιναχτεί από αυτή τη μακακία. Οποιος δε γουστάρει να δώσει τις πινακίδες ή να πάρει μικρότερα κυβικά για να πληρώνει λιγότερα. Αυτό το καραγκιοζιλίκι πρέπει να τελειώσει.
Εφόσον δυστυχώς το #########κράτος δε δίνει τη δυνατότητα των εποχικών πινακίδων είτε δίνουμε τις πινακίδες για να γλυτώσουμε τουλάχιστον την ασφάλεια όσο δεν το κυκλοφορούμε είτε τρώμε πρόστιμο! Γιατί κακά τα ψέμματα, κάποια στιγμή θα το βγάλουμε στο δρόμο....έλα μωρέ πάω να πάρω τσιγάρα 50 μέτρα πιό κάτω και μετά χτυπάς εκείνο το ###### που πληρώνει την ασφάλεια του.... |
|
|||
|
|||
Διαβάστε εδώ. http://www.fpress.gr/forologia/item/...-to-peripoliko
|
|
|||
|
|||
ΝΟΜΟΣ 489/76 (Φ.Ε.Κ. Α’ 331) «Περί Υποχρεωτικής Ασφαλίσεως των εξ ατυχηµάτωναυτοκινήτων αστικής ευθύνης» ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΟΤΙ......
Ο κύριος ή κάτοχος αυτοκινήτου που κυκλοφορεί µέσα στην. Ελλάδα επί οδού, υποχρεούται να έχει καλύψει µε ασφάλιση την. εκ τούτου έναντι τρίτων αστική ευθύνη σύµφωνα µε τις διατάξειςτου παρόντος. Η κυκλοφορία επί γηπέδου προσιτού στο κοινό ή σε κάποιο. αριθµό προσώπων που δικαιούνται να συχνάζουν σ’ αυτό, εξοµοιώνεται µε την κυκλοφορία επί οδού..... |
|
|||
|
|||
Με τον ασφαλιστη μου , που μιλησα σημερα μου ειπε πως ειναι υπο συζητηση κια πως σε καμια περιπτωση δεν ισχυει ( οχι ακομα τουλαχιστον )
Αδυνατον να ελαβε ο οποιοσδηποτε κανενα ραβασακι ! |
|
|||
|
|||
Συμφωνω το ιδιο μου ειπε κι ο δικος μου σημερα...τωρα πως πηγε στον φιλο δεν ξερω
|
|
|