|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΟΤΟ BMW ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ
Σήμερα και εγώ στο Μαρούσι είδα 2 f650 gs και 1 f650 gs (Twin) στην παραλιακή ....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εγώ τους πέτυχα 2-3 φορές σε γρουπ 3-4 μηχανές, αλλά ο επικεφαλής είχε Dorsoduro Aprilia και οι από πίσω GS650.
Αυτό είναι δυσφήμιση και πρέπει να διαμαρτυρηθεί η μαμά. |
|
|||
|
|||
Σήμερα είδα 2 650 (twin) δικάβαλα στο Περιστέρι. Μάλιστα στο φανάρι με ρώτησαν αν είμαι ευχαριστημένος από το 800αρι
|
|
|||
|
|||
aeriko.... δεν τους έλεγες πού είσουν τη Κυριακή να τους πέσουν τα κράνη των ΜΑΤ από το κεφάλι ???
Είδα και εγώ 2χ 650GS (μονοκύλινδρα) στη Κηφισίας το μεσημέρι.... |
|
|||
|
|||
Το καλό είναι ότι τις 3 τελευταίες μέρες που κυκλοφορούν οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν 2 ληστές επ' αυτοφόρω απ' ότι άκουσα στις ειδήσεις!
|
|
|||
|
|||
μπραβο παντος που και με αυτον τον εξοπλισμο που εχουν προσπαθουν να κανουν την δουλεια τους!!!!
δεν λεω για τις μηχανες για τα κρανη λεω!! σημερα ακουσα οτι οι μηχανες δεν ει ναι αγορασμενες απο το κρατος αλλα ειναι δωρα απο μεγαλοκεφαλια!!! |
|
|||
|
|||
Το χρημα επεσε απο τις τραπεζες.
|
|
|||
|
|||
Πήρανε τελικά τα 650 που γίνονται στην Κίνα . Τελικά το κόστος δεν είναι μεγάλο μια και το συγκεκριμένο πουλιόταν γύρω στις 5500 ευρώ . Και τώρα γίναμε άνω κάτω .V-STROM , GS , TRANSALP , APRΙLIA , τα παλιά SUZUKI , παπιά , XT πανηγύρη σκέτο .
|
|
|||
|
|||
οχι gs στην αστυνομια pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΤΟ | boxerakias57 | Διάφορα | 30 | 24-03-2010 10:54 |
ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ | pirate | Διάφορα | 7 | 12-03-2010 01:52 |
ΜΗΧΑΝΕΣ - ΜΠΑΤΣΟΙ - ΚΑΙ PARKING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ | george1968 | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 09-03-2010 16:50 |
ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΧΙΛΗ | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 02-03-2010 17:30 |
ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ | Γεώργιος Γαϊτάνος | Ανέκδοτα | 22 | 06-04-2009 16:39 |