|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ
BMW φίλε... τι να πάρεις?? Varadero?? Να παίρνει μπρός μία στις 5?? Για ρώτα και το Nikos-x να σου πει...
|
|
|||
|
|||
Εμμμμ,συγνωμη κωστη,εκανες λαθος στην σειρα που εγραψες......το κοκκινο παει μπροστα και το πρασινο πισω......
|
|
|||
|
|||
"Πάρε ότι σ αρέσει και μην σκέφτεσαι ότι θα χαλάσει. Ναι, μπορεί να έχουν ευαισθησίες γιατί έχουν και πολλά πράγματα. Σε ένα αυτοκινητο που δεν έχει Α/C, δεν θα το φτιάξεις ποτέ. Ένα που έχει, κάποια στιγμή θα χρειαστεί φρέον. "
κατι τετοια διαβαζα και σε forum για τα aprilia και την πατησα! Last edited by jimakos; 23-01-2011 at 22:51. Λόγος: λαθος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Φιλε Ακη σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου,σημερα το πρωι περασε απο το μαγαζι ο Δημητρης ( arkas ) και με παροτρυνε και αυτος εκει.
Το απογευμα πηρα τηλ τον Αντρεα μου ειπε πως παιρνει το vstrom αλλα δεν μου εκανε καθολου εκπτωση στην τιμη του adv η καποιο δωρο,μαλλον δεν τον πετυχα σε καλη στιγμη, ηταν λιγο βιαστικος νομιζω ισως αυριο το απογευμα να παω απο εκει. Ευχαριστω Watches |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
To θεμα ειναι οτι εχω και εγω μαγαζι και αυριο ειμαι ανοικτα εως τι 17.00 θα δω μηπως μπορεσω νοριτερα εσυ μεχρι τη ωρα μπορεις?
Θα ηταν καλυτερα να πγαιναμε μαζι. |
|
|||
|
|||
Εγω κλεινω στις 14.30 και ανοιγω παλι στις 17.30 οποτε αν εισαι επανω γυρω στις 16.45 με 17.00 παμε παρεα.
|
|
|||
|
|||
Φιλε σε ευχαριστω θα σε παρω τηλ οταν ξεκιναω απο Αθηνα για να δωσουμε ραντεβου αν δεν βρεχει και μπορεσω να ρυθμισω την δουλεια.
|
|
|||
|
|||
ΟΚ!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΦΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑ | basilis76 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 30-12-2010 11:52 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΕΤ | basilis76 | Ένδυση | 0 | 11-10-2010 10:46 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ R51 | Gstamos | Παλαιά μοντέλα - Classic | 7 | 07-07-2010 04:11 |
ΒΟΗΘΕΙΑ! | allen | Μου τη δίνει που ..... | 8 | 04-01-2010 04:35 |
ΑΓΟΡΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ BMW R51 - ΒΟΗΘΕΙΑ !!!! | chestil | Γενικά - Αναβάτης | 16 | 01-09-2009 16:14 |