|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
από πέμπτη 24-1-13 τα lidl βγάζουν τον φορτιστή ultimate στα 20€.
έχω ακούσει τα καλύτερα και προσψπικά θα τον πάρω. |
|
|||
|
|||
λάθος...σάββατο 26/1
|
|
|||
|
|||
σήμερα αγόρασα τον φορτιστή απο το LIDL.
Ερώτηση. όταν φορτίζω την μπαταρία, πρέπει οι πόλοι της να είναι αποσυνδεδεμένοι ή μπορεί να μπορούν ταυτόχρονα είναι συνδεδεμένοι και να φορτίζει; |
|
|||
|
|||
Mπορει κ συνδεδεμενη
|
|
|||
|
|||
καλημέρα
εγώ στο αυτοκίνητο και στην μηχανή τους πόλους τους έχω επάνω και δεν είχα ποτε πρόβλημα |
|
|||
|
|||
ευχαριστώ παιδιά!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω τον ίδιο φορτιστή εδω και 3 χτόνια. Πολύ καλός και έχει λειτουργία για gel μπαταρίες σαν των 1200GS. Για να μην βγάζω την σέλα, έχω αγοράσει το παρακάτω εξάρτημα της Ctek, το οποίο βιδώνεται μόνιμα πάνω στους πόλους της μπαταρίας και απλά κουμπώνεις τον αντάπτορα του φορτιστή πάνω του όποτε το χρειάζεσαι. Επιπλέον έχει 3 λαμπάκια που δείχνουν σε τι κατάσταση είναι η μπαταρία σου και αν χρειάζεται φόρτιση. Πολύ εξυπηρετικό και με κόστος περίπου 10-12 ευρώ. |
|
|||
|
|||
Έχους κάποιους ενδιασμούς για τον φορτιστή του Lidl..... Τέτοιον είχα αρχικά αλλά τελικά η μπαταρία μου τα έπαιξε! Με λίγο ψάξιμο στο manual του και στο internet είδα πως δεν έγραφε πουθενά πως κάνει για gel μπαταρίες. Τελικά πήρα τον Ctek που το γράφει καθαρά και μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αυτά για τους φορτιστές του Lidl πριν 4 χρόνια... Δεν ξέρω αν τους έχει αλλάξει πλέον.... πάτως η τιμή τους είναι ίδια τόσα χρόνια! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και εγω αυτόν το φορτιστή έχω απο το 2007!!!
Φορτιζω, εκτός απο την μπαταρία της μηχανής μου, και του τρακτέρ και της συλλεκτικης και γενικά.... τα πάντα ολα,χωρίς κανένα πρόβλημα, και με το επιθυμητό πάντα αποτέλεσμα! Τον συνιστω ανεπιφύλακτα !!! |
|
|