|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χαρίζεται Scanner + pc + monitor !
ντροπή σας!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σαν επαγγελματίας στο χωρο της πληροφορικής,έχω να παρατηρήσω ότι το μεν scanner ειναι 15 χρονων με αντιστοιχο λειτουργικο και ότι συνεπάγεται,με αποτέλεσμα να ενθουσιαστει τό παιδι,δασκαλος,συλλογος γονέων αλλα επειδή μοιραίως το παιδι θα κατσει σε συντομο χρονικο διαστημα σε συγχρονο υπολογιστή με windows 7 και θα δει το φως το ...αληθινο, θα απαξιώσει κατ αρχάς τον εξοπλισμό και κατα δεύτερον την κίνηση "καλή τή πίστη" μελών του site πού προσφέρθηκαν με χείριστο τρόπο.
Μπορει το όλο θέμα να το έθεσε ωμά o GEMAT αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα. Οσον αφορά κατι αστείες ιστορίες να δώσουν στους φτωχούς παλιους υπολογιστες να ξεστραβωθούν είναι μάλλον ύποπτες....και κρύβουν άλλα. Last edited by ekatontarxos; 26-05-2010 at 14:30. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.... είμαστε ... πονηρούληδεεεεες ......
|
|||
|
|||
Ναι τις ενδόμυχες σκέψεις μας να παρασύρομε κι' άλλους στην καταναλωτική μανία των Η/Υ κάτι σαν ναρκωτικά τα πρώτα είναι δώρο ........................ |
|
|||
|
|||
Δεν αναφέρομαι σε ανειδιοτελεις κινήσεις ιδιωτών...που δεν θέλουν κάποιος εξοπλισμός που τους υπηρέτησε πιστά και χρυσσοπλήρωσαν να παει στα σκουπίδια.
Στην εκάστοτε "πολιτεία" αναφέρομαι που εχει υποχρέωση να επιμορφώνει τους πολίτες της και πέραν της εφηβικης ηλικιας , και κανει τήν πάπια συνδαυλίζοντες τέτοιες καταδικασμενες σε αποτυχια προσπάθειες σε μερίδες πληθυσμου πού ήδη έχει γκετοποιήσει ή απομονώσει... Και περισσότερο με λειπεί πού παρεξηγουνται οι ιδέες μου,γι αυτο σταμάτησα και να γράφω,οι οποιες στο προηγουμενο φορουμ ήταν και λόγος διαγραφής μου γιατι άθελά μου πατησα ...ιδιοτελείς κάλους |
|
||||
|
||||
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Βασίλη ....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασίλη κανένας δεν σε παρεξήγησε καταλάβαμε και το σκεπτικό σου όπως ξέρουμε και το ποιον σου (Απο παλιότερα γραφόμενα ,μια και εγώ δεν σε ξέρω προσωπικά) Το ότι δεν γράφεις πλέον τις ιδέες σου και τις απόψεις σου είναι ένα θέμα συζήτησης μια και λείπουν από το παρόν φόρουμ. Σου Θυμίζω φιλαράκι ότι γι΄αυτό άνοιξε αυτό το φόρουμ για να σταματήσει ο ευνουχισμός και ο στραγγαλισμός των σκέψεων Γράφε λοιπόν και άσε τα κολπάκια γιατί τα 157 μν σίγουρα δεν σε αντιπροσωπεύουν |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...μην του δίνετε θάρρος ρε παιδιά ..... Θα μας "βομβαρδίζει" μετά με "σεντόνια" ......
|
|||
|
|||
Περιμένουμε στην γωνία..!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χαρίζεται .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χαρίζεται | 4 | 01-01-2010 23:03 |
Monitor Energy Saver | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 08-12-2009 01:46 |
MONITOR Samsung 19'' LCD | MIKEVIII | Πωλήσεις γενικώς | 1 | 21-10-2009 18:29 |
Χαρίζεται ημίαιμο Πιτμπουλ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 06-05-2009 01:04 |