|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αρχίσαμεεεεεεε ............... (πάλι τα ίδια με τον gsmaniac)
άρχοντας ο κωστας!!!!!
|
|
|||
|
|||
αλλη μια ωριτσα διαδρομη και φτασαμε στο οικοπεδο που μας φιλοξενει γυρω στα 20 χρονια.. ξεφορτωμα και στησιμο της σκηνης απο την κυρα-λενη.....
και σε 10 λεπτακια....ολα ετοιμα αρχισαμε την ξαπλα και τις βουτιες.... μεχρι το βραδακυ,που εσβησε ο ηλιος.... |
|
|||
|
|||
το βραδακυ αραγμα.....και νωρις-νωρις για υπνο
την αλλη μερα το πρωι,βολτιτσα στις φωλιες με τα χελωνονιντζακια.... και μαζεμα ξυλων,για την βραδυνη φωτια.. |
|
|||
|
|||
αφιξη του πιο χωματερου RT....του κοσμου και οχι μονο
και αραγμα.....οπως αρμοζει η ελληνικη καλιφορνεζικη παραλια. το απογευματακι υποδεχτηκαμε και τον σταθη(ΤΑΡΚΑS),με την μαρια... και το βραδακυ,τσακισαμε μια γουρνοπουλα.....στην παλια πολη,γιατι ετσι ειμαστε σε αυτο το φορουμ....ΤΡΩΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ |
|
||||
|
||||
.... πάρε ένα τρέιλερ αγόρι μου .....
|
|||
|
|||
Άρχοντας........... Θέλω και γώ.... Πως αγοράζω το πακέτο από τους Χαρλεάδες???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχετε σκεφτεί για κάποιο sidecar στη δίτροχη μπέμπα; Πάντως στο μάνιουαλ, δεν έχω δει να γράφει κάτι για τη στερέωση ομπρέλλας στη μηχανή! Με όλα αυτά τα πράματα πάνω στο καπώ της άλλης μπέμπας, εγώ θα είχα πέσει ανάσκελα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η αληθεια ειναι οτι ΔΕΝ κοιταξα το manual......
θα επρεπε βεβαια,γιατι μετα τα 180 και μεχρι τα 205......ενοιωθα ενα τρεμουλο στο μπροστινο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η κοιλιά σου γουργούριζε από την πείνα. Μάλλον νηστικός έμεινες το προηγούμενο βράδυ... |
|
|||
|
|||
ξεχασα να αναφερω για τον εξοπλισμο,που πηραμε απο το αδελφο σωματειο των ΧΑΡΛΕΑΔΩΝ....
η σκηνη ΟΛΑ τα λεφτα.....στηνεται πολυ γρηγορα και ευκολα,σωστος αερισμος,κοιμουνται 3 ατομα και ειναι πανεμορφη,οι υπνοσακοι μετριοι,οι καρεκλες πολυ μετριες-κακες,το λαμπατερ SUPER......και τα υποστρωματα με τα μαξιλαρακια καλα... τελως παντων αξιζε η αγορα...... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
Tα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!! | Carduelis | Επικαιρότητα | 13 | 05-07-2010 17:40 |
Νέα RT1200, με την ίδια κεφαλή όπως το GS1200 | deauman | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 05-11-2009 21:49 |
Όλα τα μοντέλα με τον κυανόλευκο έλικα | arisxios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 20-07-2009 06:00 |