|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads...
Απόσπασμα:
εσυ αναφερεσαι στα πολιτικα,αλλος θα πει οτι δεν θελει τα αθλητικα,αλλος τα ανεκδοτα...... εμενα οσα θεματα δεν με ενδιαφερουν,απλα δεν τα ανοιγω..... ασε που ειναι και ψυχοθεραπεια πολλα απο αυτα που γραφονται.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το αποτέλεσμα...? Χάνεται η ουσία και η λογική συνέχεια του thread ! Κωστάκο, σ'αυτό το κομμάτι αναφερόμουν... που κάνει apply γενικότερα... όχι μόνο στα πολιτικά...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο δεν προκειται να το γλυτωσουμε,αυτος που ξεφευγει στην συμπεριφορα του....θα το κανει και στις καλημερες p.s....μπορεις να μην γραφεις με κοκκινο,γιατι με πιανει αναγουλα..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν έχεις κι άδικο... Συμφωνώ σε όλα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για το λόγω αυτό έλα στην πιό αξιόπιστη παρέα. Με αξιόπιστο φυσικά. Καλό Σαββατοκύριακο Κωστή μου............... |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως όποιον αποκαλώ Μ@Λ@ΚΑ κατά βάθος τον αγαπώ...
Last edited by Xarleas; 26-05-2011 at 05:33. |
|
|||
|
|||
Μεγάλη καρδιά έχεις... |
|
|||
|
|||
Βάλτε τη Honda στη ζωή σας να ξεφύγετε απο την καθημερινότητα....................
|
|
|||
|
|||
είχαμε την ίδια συζήτηση με την βόρεια παρέα.,.,
του κατα πόσο μας αρέσει σε ένα φόρουμ για μηχανές .,. να διαβάζουμε και τις πολιτικές απόψεις και ανησυχίες του καθένα.,., εμένα προσωπικά δεν με αρέσει.,., `γιαυτό και παρεξηγιέμαι πολλές φορές᾽ αλλα έτσι είναι .,., δεν μπορείς να απαγορέψεις κανέναν τι να γράφει.,., είμαστε και εδώ μια πολυμορφική κοινωνία.,.με τα αποτελέσματα που έχει αυτό.,. αν θες να βγάλεις κάτι καλό πάντα θα βγάλεις .,.,.,και το αντίθετο.,.,. επίσης νομίζω είναι και ο γραπτός λόγος που μπορεί να φέρνει αρνητικά αποτελέσματα.,., μπορεί να γράψεις κατι με θετική ενέργεια και ο άλλος να το διαβάσει στραβά.,.γιατι απλά δεν το έπιασε.,.,. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα ενότητα στις "ΑΓΓΕΛΙΕΣ" ... "Χαρίζεται" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 20 | 28-02-2011 13:10 |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |