|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η Έλλη μας
Ετσι ειναι ακριβως οπως τα ειπε ο κορνηλιος. Και εμεις στην βαση μας ΟΚ.
Last edited by Grs1; 21-05-2012 at 00:09. |
|
|||
|
|||
Και εμείς μόλις γυρίσαμε,
Βόλος-Ανάβρα-Δομοκός-Μπράλος-Γραβιά-Αθήνα.. Η μέρα έκλεισε όπως έπρεπε στην μνήμη της φίλης μας.. Ένας πραγματικός Δάσκαλος που είχα όταν ήμουν μικρός μας είχε πει.. " Το πέρασμα ενός ανθρώπου από την ζωή κρίνεται πετυχημένο όταν οι άνθρωποι που μένουν πίσω τον θυμούνται, χαμογελούν και έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για αυτόν... " |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
" Το πέρασμα ενός ανθρώπου από την ζωή κρίνεται πετυχημένο όταν οι άνθρωποι που μένουν πίσω τον θυμούνται, χαμογελούν και έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για αυτόν... " Εχθες περασαμε τη μερα μας καβαλα στις μηχανες μας κανοντας αυτο που αγαπαμε. Με τη σκεψη μας οπως καθε μερα κα ωρα στην Ελλη και στο Θοδωρη, στο Θοδωρη και στην Ελλη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ σωστά, και αυτό φάνηκε περίτρανα εχθές, πόσοι και πόσο αγαπάνε την Ελλη !! Μπορεί να Ελλη μας, να είναι σε "μακρυνό ταξίδι", αλλά το χαμόγελο της, ήταν χθές μαζί μας και μας το μετέδιδε.... Ολοι την αισθανόμασταν κοντά μας.... Μας "έκανε" φώτα, όπως συνήθιζε... Ομοίως θέλω να ευχαριστήσω μέσω του Forum, τους Βολιώτες φίλους/συγγενείς, που μας αγκαλιάσανε ύστατα ένθερμα, ανοίξανε το σπίτι τους και μας βάλανε όλους μέσα, όπως θα μας καλούσε και η Ελλη στο σπίτι της... Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ!!! |
|
|||
|
|||
Ήμασταν κι άλλοι εκεί μαζί... κι ας μην ήμασταν παρόντες!
|
|
|||
|
|||
Η Έλλη μας σήμερα έχει την ονομαστική της γιορτή, λέω έχει και όχι είχε γιατί βρίσκεται μαζί μας και μέσα στην καρδιά μας όπως ήταν και χτες που την τιμήσαμε με την παρουσία μας στο 40ήμερο μνημόσυνό της.
Είμασταν όλοι εκεί στον τόπο που αγάπησε, όλοι οι πραγματικοί της φίλοι. Ανάψαμε κεράκι και για εκείνους που δεν κατάφεραν να παρεβρεθούν, αλλά ήταν νοητά μαζί μας. Περάσαμε όμορφα, με συγκίνηση, χαμόγελα, συζητήσεις αλλά και γέλια μέχρι δακρύων ήταν παρούσα σε όλες μας τις κουβέντες, μας χαμογελούσε με το δικό της μοναδικό νάζι και μας συμβούλευε μέσω των δικών της ανθρώπων, οι οποίοι μας δέχτηκαν στην οικογένειά τους με ανοιχτές αγκάλες, μας άνοιξαν το σπίτι τους και την καρδιά τους. Ο τόπος και η θέα Ο αγαπημένος της δρόμος Η παρέα Φάγαμε ντόπιους μεζέδες, ήπιαμε τσιπουράκι στη μνήμη της και στην υγεία των υπολοίπων και στη συνέχεια φιλοξενηθήκαμε από αγαπημένους της φίλους. Ντίνα πολύχρονη, σε ευχαριστούμε για όλα. Είσαι πλέον μέλος της παρέας μας............ Έχουμε έναν επιπλέον λόγο να πηγαίνουμε στο Βόλο πιο συχνά, οι φίλοι της Έλλης είναι πλέον και δικοί μας................ Επιστροφή μέσα από όμορφες διαδρομές................... Πιστεύω ότι την τιμήσαμε με τον καλύτερο τρόπο, όπως η Έλλη θα ήθελε να γίνει. Φιλενάδα θα μας συντροφεύεις πάντα όπου και να πηγαίνουμε............... |
|
|||
|
|||
Αυτό ακριβώς.. "Το μόνο που έχει σημασία είναι η καλή παρέα, και την καλή παρέα την κάνουν οι καλοί άνθρωποι.." Ellie.. |
|
|||
|
|||
Είμαι τόσο νέος στη παρέα σας και έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ που δεν ξέρω τι να πω.
|
|
|||
|
|||
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΛΟΣ ΤΟΥ FORUM ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
ΕΤΣΙ ΑΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΑΓΑΠΕΝΟ ΞΑΔΕΡΦΟ |
|
|