|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόστιμο σε κυνηγούς που έχουν ακατάλληλα κλουβιά με σκυλιά
Οσο για της ΜΚΟ ας το αναλύσουν άλλοι εγω δε ξέρω απο κομματικά
|
|
|||
|
|||
"Ακριβώς από πάνω", σε 2 διαφορετικά posts αναφέρεις "μισές" πληροφορίες. Δεν είναι κακό να μην καταλαβαίνουμε τί βλέπουμε. Λογικό είναι να μην τα ξέρουμε όλα....
Μπορεί να έχεις και δίκιο στο συμπέραςμα που έβγαλες αλλά δίνω λίγες πιθανότητες σε αυτό.....είμαι του...χώρου βλέπεις PS . Οι ΜΚΟ δεν είχαν πάντα κομματική προέλευση.....μάλλον υπερκομματικούς μηχανισμούς θα τις ονόμαζα.... Last edited by vpentza; 24-09-2013 at 00:40. |
|
|||
|
|||
Αναφέρω λοιπόν καθαρα σε μια ορεινή διαδρομή 25 περίπου χιλιομέτρων συνάντησα 3 σκυλιά χαμένα ....όχι σε αγέλη...και στο ένα που σταμάτησα δε είχε ταμπελάκι με το ονομα του η με τηλ επικοινωνίας και απλα ανέφερα οτι αν ήταν δικό μου και λόγω των συνηθειών των λαγωνικων θα είχα βάλει οπωσδήποτε ταμπελάκι.......μέχρι εδω καλα?
Ξέρω πολλούς κυνηγούς που λατρεύουν τα σκυλιά τους και άλλους που δε τους καίγεται καρφί ειδικά αν δε ειναι και αποτελεσματικά ......και τέλος είπα οτι το θέαμα αυτο παρόλο που στο βουνό υπήρχαν κυνηγοί με αμάξια με στεναχώρησε .... Αυτα τα ολίγα ελπιζω να έγινα κατανοητος |
|
|