|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι να βάλω στις ταχύτητες για να μη μαυρίζει το παπούτσ
Απόσπασμα:
Νομίζω... ότι καλύτερο... κάτι τέτοιο έψαχνα!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Thank U Μάριε !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό έχω κι εγώ, αρκετά διακριτικό και κάνει δουλειά, απλά μετά από πολύ καιρό, θέλει αλλαγή... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό του Άκη, πως το βλέπεις ρε μάστορα??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η ψηλοτάκουνη δεν είναι λεπτή μπροστά;! Πέρα από την πλάκα, φθείρονται γρήγορα, είχα βάλει κάποια στιγμή ένα κομμάτι χοντρό ύφασμα με σκρατς και δεν πρέπει να κράτησε πάνω από μήνα.... |
|
|||
|
|||
Βάλε μαύρο παπούτσι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για εμένα η καλυτερη και τσαμπε λύση είναι να τυλίγεις ενα κομματακι παννακι και να το πιάνεις με λαστιχακι..και όταν τρυπήσει το αντικαθιστας... |
|
|||
|
|||
Λοιπον παρε μια κορδελα η λαστιχακι απο τα !!χοντρα!! που βαζουν στα μαλλια κ μολισ ανεβαινεισ στη μοτο κανε του μια δίπλα και περνα το στο παπουτσι!! δε μαυριζει, οπωσ κανουν αυτα που βαζεισ στο λεβιε, μετα απο μια εβδομαδα! αλλιωσ μονο αν αλλαζεισ ταχυτητεσ με τη φτερνα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εχω το καλυμα απο neoprene εδω και ενα χρονο για τι ειχα κατι αθλητικα γυαλιστερα και δεν ηθελα να τα χαλασω!επειδη φθειρετε ευκολα το εβαζα μονο οταν το ηθελα.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GeorgeP μια ερώτηση πριν από το να μη μιλάμε please... | NLS | Ανέκδοτα | 34 | 12-05-2011 20:05 |
Τι λάστιχα να βάλω σε 1200GS ??? | giamil | Τεχνικά θέματα διάφορα | 42 | 28-04-2011 16:31 |
Τι λάστιχα να βάλω? | gandreas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 30-10-2010 09:18 |
Λέτε να δούμε τέτοιες ταχύτητες??????????? | essel | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 04-09-2009 16:37 |
Πρόταση για το που να μη πάτε | VILLY | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 27-08-2009 21:13 |