|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 4 νύχτες, 4 νομοί στην Κρήτη
Άψογος για άλλη μια φορά!
στην Κρήτη! |
|
|||
|
|||
Δεν υπαρχει καλυτερο πραμα απο το να ξυπνας σε ενα κολπακι μονος σου και με την τσιμπλα στο ματι να βουτας στο απεραντο γαλαζιο.
Σε ζηλευω ρε μπαγασακο γιατι εχεις πιασει το νοημα!!!! Και αυτο που ξυπνας τρεις την ωρα να το κοιταξεις..... γεραματα λεγονται!!!!! Υ.Γ Οταν θα ερθει ο καιρος και κατεβω με την μηχανη και το σκηνακι στο μονο μερος που θα ηθελα να ζησω μετα τη Σαλονικα να ξερεις οτι θα εκτελεις χρεη ξεναγου για οσο καιρο κατσω!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
πολυ καλο μπραβο γιαννη ....!!!!!
|
|
|||
|
|||
Κοπέλια, αργοπορημένα (ας όψεται η διπλή εφημερίες Δευτέρα-Τρίτη), σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Οι ευκαιρίες που έχουμε για να ξεφύγουμε και να γεμίσουμε μπαταρίες δεν είναι πλέον πολλές και πρέπει να τις αρπάζουμε όταν παρουσιάζονται. Καλά να περνάτε όλοι και καλά χιλιόμετρα να γράφετε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τουλάχιστον, τον ήξερες από παλιά; Και κάτι άλλο . . . ακόμη δεν τελειώσατε εκείνο το μπιφτέκι . . . το γύρο τέλος πάντων, τση Κρήτης κι ανοίγεις καινούργια θέματα; Τααάκηηη, ντροπή!!! Όσο για την εκδρομούλα και της φωτογραφίες, σου στέλνω το καλό. |
|
|||
|
|||
Πρέπει να είναι μία από τις ομορφότερες φωτογραφίες που έχω δει ποτέ. Μας ταξίδεψες σε απίστευτα μέρη. Περιμένουμε πως και πως να ξαναπάρεις άδεια!!! |
|
|||
|
|||
.,ωραίες φώτο.,
άγριες ομορφιές., με θύμησες., το φιδίσιο δρόμο για τα Σφακιά ., [η τρασφαγκαράσαν τση Κρήτης.,] .,τις απίθανες παραλίες που βγάζει.,., και πόσο καιρό .,έχω να κατέβω Κρήτη., |
|
|||
|
|||
περασες θαυμασια το καταλαβα ειδηκα απο τις φωτο στα γενεθλια σου!!!
και εγω περασα καλα βλεποντας σε και αναρωτηθηκα γιατι δεν εχω ερθει ακομα κατω!!!! μπραβο φιλε |
|
|||
|
|||
Γιατι εισαι αργος και δεν στριβεις
|
|
|