|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ GS ADV '08
Σκουριά μέσα στο διαφορικό δε νομίζω πως παίζει με τίποτα, μόνο στα πολύσφηνα κ στον άξονα κ αυτή επιφανειακή, χθες το λυσα να αλλάξω βαλβολίνες.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εγώ για τον άξονα εννοούσα.Sory που δεν το διευκρίνισα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλησπερα φίλε,η μηχανή μ έχει 25,000 χλμ και μάλιστα αρχες ιουνίου είχα κανει το μεγάλο στα 20,000.....και δεν το προσεξαν μάλλον!!Τωρα το θεμα ειναι επειδη έχει λήξει η εγγύηση μ εναμιση μήνα ,μου είπε ότι θα πληρωσω τα εργατικα και την φουσκα με τιν αλλαγη βαλβολινων που είχα χασει απο την διαρροη λόγω σκουριας!!Η bmw μου καλυπτει μου είπε ο πατρινος μόνο διαφορικό κ αξονα που θα μου βαλει καινουργια τελικα χωρις να πλήρωσω!! Τι να πω δεν ξερω??παντως θα μου τα παρει χοντρα αποτι μμυριζω ,χωρις να φταιω κιολας |
|
|||
|
|||
τωρα ρε παιδια τι να σας πω???'ετσι μου είπε ο μηχανικος της bmw ότι απο την φουσκα δημιουργηθηκε και ότι εμπαινε νερο απο κει και κατεβαινε σε ολο το διαφορικο γιαυτο και σκουριασε!!μαλιστα σε βολτα που το πηγε το ακουγε το διαφορικο σαν να τριβεται απο την σκουρια (τα γρανναζια λογικά) και μου είπε οτι οφειλεται απο εκει,και οτι τριβοταν η τσιμουχα και εχανε βαλβολινες!!Δεν ξερω μήπως είναι και θεμα στεγανοποιησης και τον 2 φουσκων που υπαρχουν στο διαφορικο και εμπαζε και απο τις δυο!!τι να πω δεν ξερω???όσο για το κενο(τρυπα)που υπαρχει στο κατω μερος του διαφορικου δεν νομιζω να ειναι απο εκει το προβλημα...αλλιως δεν θα το ήξερε????τι και στα 25,000 ετσι σκουριαζουν ολα???και προτειμησε να μου τα αλλαξει και χωρις εγγυηση...πληρωνονατς μονο εργατικα και φουσκα!!!δεν ξερω!!
|
|
|||
|
|||
καλησπερα καταρχην
Σήμερα πήρα την μηχανη με αλλαγμενο διαφορικό και άξονα!!το μόνο που πλήρωσα τελικά ήταν 150 ευρω για την φουσκά.βαλβολίνες και εργασία!!! έχω να σας πω οτι ήταν σαν να οδήγούσα καινούργια μηχανή απο την αρχή!!Δεν ξέρω κατα πόσο είχε επηρεασει το προβλημα αυτο την λειτουργία της,αλλα εγω νόμιζα ότι την οδηγούσα να να την πείρα καινούργια.......θα ανεβάσω και της φώτο να δείτε με το σκουριασμένο διαφορικό και άξονα |
|
|||
|
|||
τελος καλο ολα καλα !!
150 ευρω πες οτι αφησες φυλοδορημα στα πεδια ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μιά χαρά σε κόβω! Πολύ καλή η αντιμετώπιση! Πιστεύω ότι καθάρισες με ότι καλύτερο! Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην το πείς ούτε του παπά άντε τώρα κάνε κανένα χιλιόμετρο να την απολαυσεις!!! ποσα χλμ είχες?εκτος εγγύησης ήσουν μόνο ένα μήνα ε? Last edited by vasorfa; 16-09-2011 at 20:04. |
|
|||
|
|||
Τέλος καλό Κυριάκο καλές βόλτες . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
25,000 xlm είχα,και η μηχανή είχε βγεί εκτος εγγύησης 2 μήνες!!!δοξα το θεο όμως πεταει τωρα το εργαλείο |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ | MARK | Χιούμορ | 12 | 07-12-2010 01:55 |
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΛΑΔΙΩΝ | basilis76 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 34 | 24-11-2010 10:55 |
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ | allen | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 02-10-2010 18:21 |
ΠΟΝΤΙΑΚΟ ....!!!! | pirate | Ανέκδοτα | 11 | 30-09-2010 23:30 |
ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ | Alext | Χιούμορ | 2 | 05-09-2009 11:18 |