|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Iphone Gps Vs Gps
Τι εννοείς οτι θα φύγει η κεραία;;;;Άμα πέσει κάτω;;;;
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα που το πας για να τα κατεβασεις το jailbreak .
|
|
|||
|
|||
Οχι αδερφε σορρυ αμα σε μπερδεψα. Ηταν ενα σχολιο για το αβαταρ του φιλου blast.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
navigon. Τελειο !!! Εχει μεσα μεχρι και το τελευταιο χωριο !!!
|
|
|||
|
|||
παιδια καλα τα gps αλλα πρεπει παντα να κραταμε κ ενα χαρτη!!!
εγω χρησιμοποιω το iphone για gps(navigon) αλλα μονο για να βρω το ξενοδοχειο μεσα σε πολη!!!Kατα τη γνωμη μου μονο εκει φαινονται χρησιμα(αν δεν πας χωμα) ολα τα υπολοιπα με απλο κ καλο χαρτη!! |
|
|||
|
|||
όντως....αξίζει για το iPhone...
|
|
|||
|
|||
εγώ πάλι που δεν θέλω το μαραφέτι να με πιάνει απ' το χεράκι και να με πηγαίνει, αλλά το θέλω για όταν και άν χρειαστώ επιβεβαίωση θέσης και προσανατολισμού, το GPS κινητού είναι μια χαρά...
|
|
|||
|
|||
Κάτι άκουσα οτι το google maps που είναι δωρεάν για το φόνυ (είναι;;; το ξέρει κανεις;;;) έχει και φωνητικές εντολές.Είναι αλήθεια;;;; Το έχει κατεβάσει κανένας;;;;
|
|
|||
|
|||
To google map υπάρχει ενσωματωμένο στο λειτουργικό δεν το αγοράζεις και δεν έχει φωνητικές οδηγίες.
Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
iphone 5 | renovatio | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 20-04-2011 18:19 |
Iphone 4 | stelios1977 | Ζήτηση | 1 | 20-11-2010 00:55 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ iphone 4 | takis66 | Πωλήσεις γενικώς | 3 | 31-10-2010 12:31 |
IPHONE 3GS ΑΣΠΡΟ, ΑΨΟΓΟ, 360 ΕΥΡΩ | fguy | Πωλήσεις γενικώς | 5 | 02-10-2010 22:24 |
Τον Απρίλιο τα αποκαλυπτήρια του 4ου iPhone | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 15-01-2010 21:34 |