GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 05-01-2011, 11:10
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV
Προεπιλογή Απάντηση: οτι και να κανω ειναι στραβο........

Μια καλοπροαίρετη για μένα πρωτοβουλία από τη γιαγιά αρκούδα έφτασε εδώ που έφτασε .

Είναι κρίμα από μια τέτοια πρωτοβουλία που να μη τη άλλο η γιαγιά αρκούδα ήθελε να μοιραστεί με κάποια από τα μελοι του φόρουμ τις εμπειρίες του από τα μαθήματα που είχε κάνει να παίρνει αυτές τις διαστάσεις .

Για να τοποθετηθώ και εγώ στο θέμα αυτό δεν είδα κάτι το κακοπροαίρετο και πόσο μάλλον πόσες τέτοιες συζητήσεις έχουν γίνει από όλους μας σε συναντήσεις μας με φίλους και δεν έχουμε μοιραστεί τις εμπειρίες μας από τη μοτοσυκλετιστική μας ζωή .

Εξάλλου όποιος ήθελε να αξιοποιούσε κάποια από αυτά που θα λεγόντουσαν υπάρχουν οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι και οι σχολές .

Η απόφαση που πήρες αγαπητέ φίλε να μην συμμετάσχεις στο φόρουμ με βρίσκει αντίθετο και πιστεύω πήρες την απόφαση αυτή μέσω συναισθηματικής φόρτισης που είχες τη δεδομένη στιγμή .

Last edited by adventure; 05-01-2011 at 11:50.
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 11:15
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Θοδωράκο... δε θα συμφωνήσω μαζί σου... για τον ένα και μοναδικό λόγο που λέει ότι:

Αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι κακό εξαιτίας ενός thread που άνοιξες εσύ ή εγώ, νομίζεις ότι θα έρθει κανείς να μας ζητήσει ευθύνες...?? ΟΧΙ Θοδωρή μου... σ'εκείνους που κλειδώνουν τα όποια θέματα θα πάνε και θα τους πουν:

"Καλά ο Teo ή ο CP ή ο φούφουτος... ανέβασε μια μ@λ@κί@... ΕΣΥ γιατί δεν το κλείδωσες???"...

Συμφωνείς ότι έτσι θα γίνει???
νομίζω κύριοι/κυρίες ότι τα έχουμε μπλέξει λίγο....

ποιός νομιμοποιείται να ζητάει ευθύνες από τους admins ????

κανείς δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί τίποτε, ό,τι θέλουν κάνουν, όπως θέλουν το στήνουν, να το καταλάβετε καλά ότι εδώ είμαστε φιλοξενούμενοι και θεωρώ ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να απαντούν στις επιθυμίες κανενός... όποιος θέλει κάθεται, όποιος θέλει φεύγει....

Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 11:17
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
νομίζω κύριοι/κυρίες ότι τα έχουμε μπλέξει λίγο....

ποιός νομιμοποιείται να ζητάει ευθύνες από τους admins ????

κανείς δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί τίποτε, ό,τι θέλουν κάνουν, όπως θέλουν το στήνουν, να το καταλάβετε καλά ότι εδώ είμαστε φιλοξενούμενοι και θεωρώ ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να απαντούν στις επιθυμίες κανενός... όποιος θέλει κάθεται, όποιος θέλει φεύγει....

Βασίλη καλημέρα... έγραψες 5 γραμμές σε κάτι που ρώτησα και απαιτούσε μονολεκτική απάντηση... και τελικά δεν μου απάντησες...

Θα γίνει έτσι όπως το λέω... Ναι ή Όχι???

Ευχαριστώ!
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 11:37
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

όταν υπάρχουν ξεκάθαρες θέσεις, δεν υφίστανται παρεξηγήσεις. Για να δημιουργείται συχνά-πυκνά θέμα, για εμένα σημαίνει ότι κάτι δεν είναι ξεκάθαρο στους πολλούς.
Στα πλαίσια μιας κουβέντας τετ α τετ θα ακουστεί και αυτό. Ας πούμε ότι εγώ γνωρίζω έναν admin χρόνια και έχω την άνεση να το κουβεντιάσω κατ ιδίαν μαζί του και να ανταλλάξουμε απόψεις, ποτέ δημόσια. Το κάνω γιατί τον γνωρίζω και μόνον, δεν θα αμφισβητίσει αυτός (ούτε και εγώ) τις καλές μας προθέσεις. Οποιοδήποτε άλλο δημόσιο σχόλιο πρέπει αυστηρά να περιλαμβάνει την επισήμανση ότι αποτελεί "πρόταση", "προτροπή" προς τη διοίκηση και όχι απαίτηση, όχι κατηγορία για ανεπάρκεια στη διαχείρηση.
Αν το κάθε μέλος που δεν έχει προσωπική σχέση με τους admins αναρτήσει το σχόλιο που περιγράφεις , το θεωρώ προσβλητικό, σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται, δεν στροφάρει το μυαλό του και θα απομονωθεί χωρίς καλά καλά να το καταλάβει.
Επίσης, θεωρώ ότι οι μονολεκτικές απαντήσεις και οι φατσούλες, αδυνατούν να εξηγήσουν πολλές φορές ό,τι θέλω να εκφράσω. Αν κουράζουν οι 5-10 γραμμές...λυπάμαι δεν μπορώ να γράφω λιγότερα
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 11:39
vaska Ο/Η vaska βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS

Παρακολούθησα το θρέντ του γιαγιά, παρακολουθώ και τούτο 'δω και ομολογώ δεν κατάλαβα γιατί τόσος ντόρος. Που θα υπάρξουν και πως, ευθύνες όταν ο γιαγιά θέλει να κάνει αυτό που όλοι μας κάνουμε καθημερινά. Κι εγώ όταν πέρασα το 1ο σχολείο και γύρισα Πάτρα, μαζεύτηκαν τα φιλαράκια μου και τους έδειξα (όσο και όπως μπορούσα) αυτά που έμαθα. Μάλιστα την επόμενη μέρα βγήκαμε και στους δρόμους και τους έδειξα στην πράξη αυτά που έμαθα. Όλοι ήταν ενήλικοι. Ποιός μπορούσε να με κατηγορήσει αν κάποιος έτρωγε σαβούρδα????

Σας παρακαλώ ας είμαστε σοβαροί. Τα φόρουμ είναι ψηφιακός κόσμος - παρέες. Τα όσα γράφονται δεν σημαίνει ότι είναι και απολύτως σωστά. Για παράδειγμα κολλάει το παιδί μου ψείρες από το σχολείο και μπαίνω σε κάποιο φόρουμ για να ενημερωθώ. Κάποιος λέει ότι για να ψοφήσουν οι ψείρες πρέπει να βάλουμε μια σακούλα στο κεφάλι του παιδιού και να την σφραγίσουμε ερμητικά. Με την μέθοδο αυτή ψοφάνε οι ψείρες αλλά πεθαίνει και το παιδί από ασφυξία. Φταίει ο λαλάκας που το έγραψε, ο admin ή εγώ ο λαλάκας που το έκανα πράξη????

Φιλτράρουμε λοιπόν αυτά που γράφονται και πράττουμε αναλόγως, είναι η γνώμη μου.

Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 11:41
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
όταν υπάρχουν ξεκάθαρες θέσεις, δεν υφίστανται παρεξηγήσεις. Για να δημιουργείται συχνά-πυκνά θέμα, για εμένα σημαίνει ότι κάτι δεν είναι ξεκάθαρο στους πολλούς.
Στα πλαίσια μιας κουβέντας τετ α τετ θα ακουστεί και αυτό. Ας πούμε ότι εγώ γνωρίζω έναν admin χρόνια και έχω την άνεση να το κουβεντιάσω κατ ιδίαν μαζί του και να ανταλλάξουμε απόψεις, ποτέ δημόσια. Το κάνω γιατί τον γνωρίζω και μόνον, δεν θα αμφισβητίσει αυτός (ούτε και εγώ) τις καλές μας προθέσεις. Οποιοδήποτε άλλο δημόσιο σχόλιο πρέπει αυστηρά να περιλαμβάνει την επισήμανση ότι αποτελεί "πρόταση", "προτροπή" προς τη διοίκηση και όχι απαίτηση, όχι κατηγορία για ανεπάρκεια στη διαχείρηση.
Αν το κάθε μέλος που δεν έχει προσωπική σχέση με τους admins αναρτήσει το σχόλιο που περιγράφεις , το θεωρώ προσβλητικό, σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται, δεν στροφάρει το μυαλό του και θα απομονωθεί χωρίς καλά καλά να το καταλάβει.
Επίσης, θεωρώ ότι οι μονολεκτικές απαντήσεις και οι φατσούλες, αδυνατούν να εξηγήσουν πολλές φορές ό,τι θέλω να εκφράσω. Αν κουράζουν οι 5-10 γραμμές...λυπάμαι δεν μπορώ να γράφω λιγότερα
Συνεχίζεις να μη μου απαντάς ευθέως... αλλά δε θα επιμείνω... Σαφώς και καλώς γράφεις 5 και 15 και 45 γραμμές...αλλά θα μπορούσες να μου απαντήσεις αν θα γίνει αυτό που αναφέρω... Δεν είχα βάλει καμία φατσούλα στο ερώτημά μου, όπως θα είδες...
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 11:45
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων

Τα θέματα δεν πρέπει να κλειδώνονται....

Το κλείδωμα θίγει την προσωπικότητα του ατόμου που το άνοιξε...

Ο πλούτος του forum είναι τα μέλη του και οι απόψεις τους...

Όταν κλειδώνει ένα θέμα το forum

φτωχαίνει...

Όταν αποχωρεί ένα μέλος γιατί του κλειδώθηκε θέμα, το forum

φτωχαίνει πολλαπλά...
θοδωρη εξαρταται ποιος αποχωρει!
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 12:07
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan Εμφάνιση μηνυμάτων
Η σούπα και η μοτοσυκλέτα απέχουν κατά πολύ.
μην ορκιζεσαι...!
ξερεις για ποτε μπορεις να φας σουπα με τη μοτοσυκλετα?
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 12:15
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Από την αρχή, το θέμα δεν είχε να κάνει παρά μόνο με παρεΐστικη καλή πρόθεση. Όπως όμως είναι και η αλήθεια, οι καλύτερες των προθέσεων δεν φέρνουν και τα καλύτερα αποτελέσματα. Ένα παράδειγμα είναι και το τρέχον. Η ‘Γιαγιά Αρκούδα’ άλλωστε, ποτέ δεν έγραψε να μάθει κάποιους το οτιδήποτε. Να μοιραστεί γνώσεις είπε, σε επίπεδο παρέας.

Όσο όμως και να μην πηγαίνει το μυαλό μας κάπου μπορεί, σύμφωνα με την διοίκηση, το πράγμα να κολλάει. Νομικά? Αξιοπρεπικά?, Εμπορικά? Κοινωνικά? Κάπου αλλού?. Μπορεί να υπάρχουν θέματα που δεν είναι ανακοινώσιμα. Για όποιον είναι τόσο σημαντικό στέλνει πμ ή παίρνει τηλέφωνο και ρωτάει.

Όσο για αυτό που γράφεις Pretenteris θα διαφωνήσω ριζικά και πάραυτα. Παράδειγμα στην εκδρομή που πρότεινες για Αρχαία Ολυμπία και έπαθες όλες αυτές τις αβαρίες, θα ζήταγες αποζημίωση από τον οργανωτή? Που στην συγκεκριμένη εκδρομή ήσουν εσύ, οπότε δεν σου ζήτησες τίποτα? Ή από την διοίκηση? Δηλαδή αν επειδή ήσουν άσχετος ή από απροσεξία ή ατυχία ή όλα τα προηγούμενα, είχες όλες αυτές τις αβαρίες στην εκδρομή του Αγ. Μερκουρίου που πρότεινα εγώ, θα μου ζητούσες να καλύψω χρηματικά τις ζημιές σου ή ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΟΥ? Διότι αν είναι έτσι, εκτός από την ντροπή που θα έπρεπε να νοιώθεις ο ίδιος, κανείς δεν θα ανεβάσει – προτείνει εκδρομή ποτέ πλέον. Για φαντάσου όταν κατεβαίνουμε για καφέ στην Αίγλη, να τρακάρεις και να ζητάς τα λεφτά από τον Αρκά, που πρότεινε τον καφέ…? Θα ξαναπροτείνει καφέ? Και έτσι θα σβήσει το forum. Ή μήπως εσύ θα πάρεις τα εξωφρενικά, από θέμα νοοτροπίας, διεκδικούμενα χρήματά σου?

Και συμφωνώ απόλυτα με τον teo71, ότι Το κλείδωμα θίγει την προσωπικότητα του ατόμου που το άνοιξε... και θα συμπληρώσω και του προσώπου που το έκλεισε / κλείδωσε, χωρίς λόγο. Άρα και οι της διοίκησης, δεδομένης της σοβαρότητος της απόφασης να κλειδώνουν ένα θέμα, το έχουν σκεφτεί πολύ καλά, πρίν το πράξουν.

Κάτι άλλο πρέπει να είναι, που όπως έγραψα όποιος ενδιαφέρεται το μαθαίνει προσωπικά από τους κλειδοκράτορες.

Last edited by ckk; 05-01-2011 at 13:01.
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 12:26
evanslam Ο/Η evanslam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10

Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει και μάλιστα πρόσφατο. Δεν ήταν ακριβώς το ίδιο αλλά έχουν παρόμοια κατάληξη και αιτία! Δεν έχει σημασία να πω την γνώμη μου για τον αγαπητό γιαγιά αρκούδα αλλά σίγουρα έχει σημασία να εκφράσω την λύπη μου για μια πλέον παγιωμενη τακτική σε καλοπροεραιτα πάντα άτομα όταν αναλαμβάνουν μια πρωτοβουλία η οποία φερνει σε δύσκολη θέση τους υπεύθυνους η απλά επειδή δεν τους συμβουλευτηκε πρώτα. Το κακό μεγαλώνει δε όταν μέλη απολαμβάνουν την "ασυλία" των στραβων ματιών σε ειρωνικά σχόλια και με σκοπό να διακωμοδισουν τον χρήστη που ανέλαβε την πρωτοβουλία. Θα συμφωνήσω με τον teo71 ότι όταν γίνεται αυτό το φαινόμενο και για όσο θα γίνεται το forum θα γίνεται φτωχότερο σε ποιοτικούς χρήστες που προσφέρουν με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους στο χώρο και ας αυξάνονται μέρα με τη μέρα.
Το forum έχει ανάγκη απο άτομα σαν το γιαγιά αρκουδα και όχι απο άτομα που όλα τους φαίνονται σαν ανέκδοτα!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης