|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από R1150GS σε F800GS.... (οι πρώτες εντυπώσεις...)
Μανώλη, καλοτάξιδο το μωρό. Πολύ καλή επιλογή θαρρώ γι' αυτά που θες. Να το ευχαριστηθείς όσο γίνεται!
Περί ζελατίνας, χωρίς να έχω εμπειρία απ' τη συγκεκριμένη μοτό, απλά θα ήμουνα στη θέση σου πολύ επιφυλακτικός στο να δέσει το θέμα αισθητικής με την πρακτικότητα. Σίγουρα υπάρχουν μεγαλύτερες ζελατίνες, που κόβουν τον αέρα πιο αποτελεσματικά. Αλλά, οι γραμμές της μοτο, καλό είναι να δένουν. Υπάρχουν κάποιες που θυμίζουν ανεμοθώρακα σε ZUNDAPP! Η "μαμά" touring νομίζω δένει απόλυτα με το σύνολο. Βέβαια, δε ξέρω τι κάλυψη επιπλέον θα σου δώσει. Έχεις κάνει μέχρι στιγμής πολύ εύστοχες παρεμβάσεις, εύχομαι να συνεχίσεις με την ίδια επιτυχία και στο θέμα ζελατίνα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γεια χαρά φίλε Νίκο, Θα προσπαθήσω να μην το κάνω ZUNDAPP με εκείνες τις τεράστιες χρωματιστές ζελατίνες........ χμμμμμ..... χρωματιστές είπα.....????? Χμμμμμμμμμμμμμμμ βρε λες...???? Υ.Γ. Αυτό στην υπογραφή σου δεν το είχε υποκλέψει (λίγο παραφρασμένο...) ένας σπουδαίος Ινδιάνος Αρχηγός πριν από πολλά πολλά χρόνια.... ??? |
|
|||
|
|||
Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος θα επιλέξει σωστά πράγματα για την μηχανη του,αλλωστε έχει κορυφαίο γουστο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και όπως λέει και στην αγγελία είναι κατασκευασμένο από σκληρό πλαστικό με ενισχυμένα σημεία... Θα σου αρέσει σίγουρα! |
|
|||
|
|||
Στην επομενη σου αγορά πες ότι είσαι μελος του gs forum και φιλος του Γιάννη του κρητικού,ξέρουν αυτοί,θα σου κάνουν καλύτερες τιμές.
|
|
|||
|
|||
Θενκς μαν !!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για δώσε στίγμα ... τι, πως, που; |
Tags |
bmw, f800gs, κρήτη, r1150gs |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Από Harley σε GS | priest | Καλώς ήλθατε | 21 | 13-05-2011 08:19 |
BMW f650gs οι πρώτες εντυπώσεις | Apirathos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 14-02-2011 23:43 |
Οι εντυπώσεις από τις πρώτες δοκιμές VFR 1200F !!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 29 | 29-10-2009 13:00 |
Από Varadero σε GS1200 | Sakis | Καλώς ήλθατε | 25 | 18-10-2009 23:07 |
Από τι έλκονται κατά περίεργο τρόπο οι γυναίκες | skippybi | Κόσμος | 2 | 06-10-2009 01:47 |