|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
Εγώ θα ήθελα η πρώτη Μονή για εμένα **************να είναι του Αγίου Γρηγορίου..!!
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 24-12-2012 at 18:10. Λόγος: Διόρθωση |
|
||||
|
||||
Αγαπητέ Νίκο,
ο καθένας δηλώνει για το εαυτό του ... Οι φίλοι μας που θέλουν να έρθουν μαζί μας, να κάνουν ένα κόπο - γράφοντας 3 λέξεις κ να δηλώσουν μόνοι τους την επιθυμία τους, να ακολουθήσουν την όμορφη διοργάνωση ... Άλλωστε, αυτές οι 3 λέξεις, είναι το ελάχιστο που μπορεί να "προσφέρει" κάποιος, στη συλλογική προσπάθεια ...
|
|||
|
|||
Νικολα η γνωμη μου ειναι να παμε να δουμε καμια καινουρια μονη εχουμε καιρο να ξαναπαμε σε οσες μας αρεσουν αλλα να δουμε και κατι το οποιο μπορει να μας κεντρισει το ενδιαφερον....
|
|
|||
|
|||
μεσα και γω (μαζι με τον Argi)!!!
|
|
|||
|
|||
Προσωπικά θα επιθυμούσα την Ι.Μ ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΗΤΑ για να δω τις εικόνες του Δομήνικου.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα για ομάδες και ώρες. Βάλτε με όπου σας βολεύει. Καλά Χριστούγεννα.............. |
|
|||
|
|||
napgeo ......................................είσοδος __. Προορισμός, Σταυρονικήτα και .........................
Akis N.GS ........................είσοδος __. Προορισμός, Γρηγορίου, και ........................ Arkas SenseiG BlackShadow BMW R 1100 GS mario Astakos82 KOSTIS-GS BMW 1150 RT ARGI Fuji ............................................ είσοδος 9/05. Προορισμός, Σιμωνόπετρα (εναλλακτικά Καυσοκαλύβια) και Γρηγορίου MARK egefalikos . . . |
|
|||
|
|||
καλησπερα και απο εμενα Χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα.
Και εγω μεσα ειμαι και θα ηθελα να δηλωσω ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ γιατι σαν την εξομολογηση του πατερ στην ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....... Παντως σαν ιδεα θα ηθελα την τελευταια νυχτα να μπορουσαμε να μαζευτουμε αν οχι ολοι τουλαχιστων οι περισσοτεροι σε μια μονη γιατι η περσινη εμπειρια τις μαζωξεις ηταν απο τις καλυτερες στιγμες ...... Μονο οι φιλιες που δημιουργιθηκαν αναπτυχτηκαν και παρεμειναν στο περασμα του χρονου ειναι απο τα αξιοσημειωτα τις εκδρομεις. Νικο αμα χρειαζεσαι ατομα για βοηθους η ομαδαρχες θα ηθελα να βοηθησω και εγω οσο μπορω καλυτερα. |
|
|||
|
|||
Εγώ πρώτη φορά πάω,οπότε δεν έχω καμία προτίμηση.
Βάλτε με σε οποιαδήποτε ομάδα βοηθάει το πρόγραμμα... (bmw r 1100 gs - Κώστας) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||