|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GPS αδιαβροχο
μου φαινεται λιγακι ατοπο να ειναι σχεδιασμενο για μοτο και να μην εχει εξοδο για τα ακουστικα....
|
|
|||
|
|||
Ετσι ειναι,εχει ομως bluetooth για συνδεση με ακουστικο...
|
|
|||
|
|||
δεν εχει βυσμα για ακουστηκα,
εγω το συνδεω και με τη Midlant και με την κινεζικη που εχω και ειναι καμπανα ο ηχος.. εμας με 15 κομματια μας βγηκε περιπου 105 ευρώ ολα μαζι. μαζι με την αποστολη απο τον υπευθηνο του φορουμ στο σπιτι μας. |
|
|||
|
|||
και ενώ ετοιμαζόμουν να το πάρω..... δεν έχει υποδοχή για ακουστικά
Κρίμα γιατί φαίνεται ωραίο. |
|
|||
|
|||
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ,ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ.
|
|
|||
|
|||
Και γιατι κολλας στα ακουστικα και δεν παιρνεις και ενα bluetooth ακουστικο να το συνδεσεις και να ακους χωρις καλωδια χωρις τιποτα...Ετσι απλα...
|
|
|||
|
|||
Πληρωσατε Τελωνειο ή οχι;...
|
|
|||
|
|||
δεν ξερω..... το κανονισε ενα ατομο απο το φορουμ, το πως δεν το ξερω...
αλλα μπορειτε να ερθετε σε επικοινωνια μαζι του, ισως να μπορεί να αναλάβει και το σεταρισμα αλλα και την παραγγελεια. Ζητω συγνώμη αν παρεξηγηθήκατε απο τα γραφόμενα μου, έδωσα λάθος νόημα. |
|
|||
|
|||
Πράγματα απο Κίνα σπάνια τρώνε δασμούς, αλλά ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος. Χρειάζεται πολύ προσοχή στην επιλογή του μεταφορέα όμως. Αν σταλούν με κούριερ (DHL, FEDEX κλπ), τότε όχι μόνε τρώνε δασμούς στα σίγουρα αλλά και διαδικαστικές χρεώσεις.
|
|
|||
|
|||
Εγώ είμαι μέσα....
|
|
|