|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η καλή μου (R 1200 GS/08) αναζητά νέο ιδιοκτήτη!
Η καλή μου, βρήκε το νέο της ιδιοκτήτη, ο οποίος είναι ο Βίκτωρ (victorakos), από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν και για τα καλά τους λόγια και εύχομαι στο νέο (τυχερό) ιδιοκτήτη, πολλά, καλά και αγραντζούνιστα χιλιόμετρα! |
|
|||
|
|||
Σε καλη μερια Δημητρη!
|
|
|||
|
|||
Η μεριά είναι έτοιμη Γιώργο μου!
Μου έχετε κάνει με τον Στράτο, άριστα σεμινάρια... |
|
|||
|
|||
Δημητρη...το μονο που σου μενει ν'αποφασισεις ειναι τι χρωμα θα ειναι...
Last edited by georgekostas; 19-01-2010 at 00:57. |
|
|||
|
|||
Τυχερός ο νέος ιδιοκτήτης...
Δημήτρη, δεν πιστεύω να ξαναπάρεις bmw τώρα???? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με το καλό να την πάρεις την νέα σου μοτό!!!! |
|
|||
|
|||
Το πιστεύω κι εγώ αυτό Κώστα!
Α πα πα! Βγάζουν ζημιές!!! Πέρα από την πλάκα τώρα, η μέχρι τώρα συμβίωσή μου με 3 BMW (2 Adve και ένα Gs), ήταν απολύτως απροβλημάτιστη και φοβερά αξιόπιστη. Μηχανές που δουλεύουν σαν ρολόι, με απίστευτα κρατήματα, άψογα φρένα, ποιότητα κατασκευής και οδηγική απόλαυση. Μέχρι σήμερα δεν χρειάστηκε να συμπληρωθεί ούτε μία σταγόνα λάδι, ακόμα και μετά από πολύωρες και "σβέλτες" διαδρομές. Τα δε ηλεκτρονικά βοηθήματα (ESA, on board computer, RDC), πάντοτε ακριβή, αξιόπιστα και απροβλημάτιστα! Να σημειωθεί επίσης η υψηλή μεταπωλητική αξία, που προσθέτει αρκετούς πόντους στην αγορά ενός αγαθού της τάξεως άνω των 10.000€... Για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και για πολλούς περισσότερους που δεν γίνεται να αποτυπωθούν στο παρόν post, και πάλι !!!! |
|
|||
|
|||
+1200 παιχταδορ
|
|
|||
|
|||
Ιδού ο "ένοχος"!
Εγώ είμαι ο "ένοχος" που αγόρασα τη μηχανή του Δημήτρη!
Το αν έκανα καλή επιλογή θα το δείξει ο χρόνος... Καλώς σας βρίσκω,λοιπόν, στην παρέα των GS και εύχομαι σε όλους απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! Χαιρετίσματα από Θεσσαλονίκη. |
|
|||
|
|||
Mιτσο αντε με το καλο το καινουργιο ΚΤΜ(RT1200)!!!!ΤΟ R φανταζομαι οτι πειρες!!!
Victorakos καλοταξιδο φιλε παντα ορθιος με πολλλλλλλεεεεεεεςςςςςςςςςς χιλιάδεςςςςςςςςςςς χιλιόμετρα!!! αντε τωρα σε θελω Αθηνα-Θεσσαλονικη,Σαλονι-τραπεζαρία!!!! η επιλογη που εκανες ηταν απο τις καλητερες!!!!να σου πω και κατι να μην μας ακουσουν.....απο τον τυπο που πειρες την μηχανη ειναι τοσο ψειρας οσο δεν μπορεις να φανταστεις!!!εβλεπα την μηχανη του συνεχεια καθαρη και μου εσπαγε τα νευρα!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα Last edited by wet & dirty; 20-01-2010 at 15:15. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS του '05 αναζητά νέο αφεντικό | Geofrantz | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 10 | 30-01-2010 12:08 |
Το νέο μου laptop! | gemara | Διάφορα | 21 | 13-12-2009 20:50 |
Αγάπη μου, Μωρό μου.....ήσουν υπέροχη χτες βράδυ | zastava | Χιούμορ | 12 | 19-10-2009 19:28 |
Γειά σας και καλή μου άφιξη | skoufakis | Καλώς ήλθατε | 20 | 24-05-2009 23:40 |