|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: O Τσακ Νορις δεν τρεχει με τη μηχανη του...
|
|
|||
|
|||
Όταν ο μπαμπούλας πάει να κοιμηθεί,πρώτα βλέπει αν είναι ο Τσακ Νόρις στην ντουλάπα του.
Ο Τσακ Νόρις γνώρισε την Χουάνα την παρθένα.Tώρα είναι απλώς η Χουάνα Ο Τσακ Νόρις μπορεί να σκίσει μια σελίδα του ίντερνετ. Ο Τσακ Νόρις δεν θα πάθει ποτέ καρδιακή προσβολή. Η καρδιά του δεν θα τολμούσε ποτέ να τον προσβάλλει. Γιατί δεν υπαρχεί ζωή στον πλανήτη ΑΡΗ;Γιατί ο Τσακ Νορρις είναι ΠΑΟΚ Ο Τσακ Νόρις ξέρει γιατί η Όλγα Τρέμει… Ο Χριστός περπάτησε στο νερό. Ο Τσακ Νόρις κολύμπησε στη στεριά. O Τσακ Νόρις μπορεί να στραγγαλίσει κάποιον με το καλώδιο ενός ασύρματου τηλεφώνου Όταν η κόρη του Τσακ Νόρις έχασε την παρθενιά της,αυτός έψαξε και την βρήκε |
|
|||
|
|||
Λοιπόν έκανα update στο blog μου και νομίζω ότι έχω πια την μεγαλύτερη Ελληνική συλλογή (περνάει τα 400)...
NLS's Pit: Chuck Norris for every day of the year. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θεραπεία καρκίνου του εγκεφάλου με τη χρήση δ | SenseiG | Υγεία | 10 | 20-03-2011 23:28 |
Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 01:32 |
Αϊτή: Θύμα του σεισμού επιβιώνει με τη βοήθεια του iPhone | syan | Επικαιρότητα | 4 | 26-01-2010 13:30 |
Πως να καταστρέψεις τη καινούργια σου μηχανη!! | georgekostas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 02-12-2009 19:36 |
Ο αδελφος μου (nikolas33) ειχε ατυχημα με την μηχανη του.... | danaos | Κοινωνική ευαισθησία | 49 | 16-10-2009 01:34 |